«Епіцентр» запустила мережу з надання побутових послуг «Мультисервіс» /прес-служба ГК «Епіцентр»
Категорія
Новини
Дата

«Епіцентр» запустила мережу з надання побутових послуг «Мультисервіс»

прес-служба ГК «Епіцентр»

У березні 2022 року «Епіцентр К» запустила нову спеціалізовану мережу «Мультисервіс». Вона надає послуги професійної хімчистки одягу, взуття, подушок та текстилю, йдеться в пресрелізі компанії.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Перші обʼєкти запрацювали в оновлених торгових центрах «Епіцентр» в Івано-Франківську та в найбільшому ТЦ мережі на вул. Полярній у Києві. 
  • Крім екочистки, кожна точка «Мультисервісу» включає такі послуги, як прання та прасування, ремонт одягу та взуття, відновлення кросівок, шкіряних сумок, а також виготовлення ключів у пункті «КлючМайстер».
  • Компанія планує запуск точок чистки та ремонту одягу і взуття по всій мережі «Епіцентр», а згодом вихід на зовнішні локації. Найближчим часом буде відкрито ще чотири точки. Площа кожного об’єкту становитиме приблизно 50 кв. м, йдеться в повідомленні компанії. 

Контекст

До повномасштабного вторгнення ритейлер об’єднував понад 80 торговельних центрів у всіх регіонах країни. Внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів низку ТЦ було суттєво пошкоджено, а чотири торговельні центри у Маріуполі, Херсоні, Чернігові та Бучі – повністю знищені. Загалом росіяни зруйнували ТЦ компанії «Епіцентр» на площі 59 100 кв. м.

У лютому цього року «Епіцентр» анонсувала будівництво масштабного ТРЦ у Бучі. Він буде побудований замість ТЦ, який був зруйнований під час окупації міста, йдеться в пресрелізі компанії. Проєкт планують реалізувати в новому для компанії архітектурному концепті. Будівельні роботи вже розпочалися.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні