«Епіцентр» запустила мережу з надання побутових послуг «Мультисервіс» /прес-служба ГК «Епіцентр»
Категорія
Новини
Дата

«Епіцентр» запустила мережу з надання побутових послуг «Мультисервіс»

1 хв читання

прес-служба ГК «Епіцентр»

У березні 2022 року «Епіцентр К» запустила нову спеціалізовану мережу «Мультисервіс». Вона надає послуги професійної хімчистки одягу, взуття, подушок та текстилю, йдеться в пресрелізі компанії.

Ключові факти

  • Перші обʼєкти запрацювали в оновлених торгових центрах «Епіцентр» в Івано-Франківську та в найбільшому ТЦ мережі на вул. Полярній у Києві. 
  • Крім екочистки, кожна точка «Мультисервісу» включає такі послуги, як прання та прасування, ремонт одягу та взуття, відновлення кросівок, шкіряних сумок, а також виготовлення ключів у пункті «КлючМайстер».
  • Компанія планує запуск точок чистки та ремонту одягу і взуття по всій мережі «Епіцентр», а згодом вихід на зовнішні локації. Найближчим часом буде відкрито ще чотири точки. Площа кожного об’єкту становитиме приблизно 50 кв. м, йдеться в повідомленні компанії. 

Контекст

До повномасштабного вторгнення ритейлер об’єднував понад 80 торговельних центрів у всіх регіонах країни. Внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів низку ТЦ було суттєво пошкоджено, а чотири торговельні центри у Маріуполі, Херсоні, Чернігові та Бучі – повністю знищені. Загалом росіяни зруйнували ТЦ компанії «Епіцентр» на площі 59 100 кв. м.

У лютому цього року «Епіцентр» анонсувала будівництво масштабного ТРЦ у Бучі. Він буде побудований замість ТЦ, який був зруйнований під час окупації міста, йдеться в пресрелізі компанії. Проєкт планують реалізувати в новому для компанії архітектурному концепті. Будівельні роботи вже розпочалися.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні