Категорія
Новини
Дата

«Символ відродження». «Епіцентр» побудує в Бучі новий ТРЦ замість зруйнованого

Компанія «Епіцентр» анонсувала будівництво масштабного торгово-розважального центру в Бучі. Він буде побудований замість ТЦ, який був зруйнований під час окупації міста, йдеться у пресрелізі компанії. Проєкт планують реалізувати в новому для компанії архітектурному концепті.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У Бучі буде побудовано сучасний двоповерховий ТРЦ з торговою площею понад 60 000 кв. м, аналогів якому немає в мережі, заявляють в «Епіцентрі». Його загальна площа становитиме близько 100 000 кв. м, що в понад п’ять разів більше за знищений ТЦ. 
  • Коментуючи рішення про відбудову, гендиректор «Епіцентру» Петро Михайлишин зазначив, що інвестиції компанії дадать змогу прискорити відновлення регіонів, які постраждали від бойових дій. 
  • Компанія вже проводить підготовку до спорудження ТРЦ: завершила демонтаж конструкцій зруйнованого об’єкта та вийшла на фінальну стадію розробки архітектурного проєкту.
  • Окрім відділів, пов’язаних ыз будівництвом та облаштуванням осель, у цьому проєкті будуть реалізовані продуктовий магазин Food Market, Аптека 100+, косметико-парфумерний бутік Mon Cheri, Садовий центр, дитячий магазин Epic, Intersport та інші. 
  • При цьому ТРЦ в Бучі буде реалізовано в новому для компанії концепті, коли частину торгових площ буде здано в оренду відомим українським та міжнародним операторам роздрібної торгівлі, розваг та громадського харчування. 
  • «Новий ТРЦ має бути символом відбудови Бучі. Проєкт буде реалізовано в абсолютно новому для компанії архітектурному концепті […] Завдяки широким вітражним склінням фасадів, просторій галереї та активним вхідним групам «Епіцентр» у Бучі виглядатиме як сучасний європейський торгово-розважальний центр», – прокоментувала директор напряму ексклюзивних концептів та розвитку компанії «Епіцентр» Вікторія Зеленська. 
  • Окрім наземного паркувального майданчика, в ТЦ буде реалізовано підземний паркінг, в якому можна буде знайти прихисток під час повітряних тривог. Також будівля проєктується з використанням джерел альтернативної енергії та системами рекуперації. 
  • Поруч із ТЦ планується облаштувати пішохідну зону відпочинку із зеленими насадженнями та алеєю червоної калини, яка символізуватиме силу та незламність українського народу, зазначили в компанії.
ТЦ «Епіцентр» у Бучі

Концепт нового ТЦ «Епіцентр» у Бучі

Контекст

Місто-герой Буча зазнало значних руйнувань внаслідок військових дій та ворожих обстрілів. Були пошкоджені як житлові будинки, так і об’єкти комерційної інфраструктури. У березні було знищено й торговельний центр компанії «Епіцентр».

Наразі у Бучі «Епіцентр» запустив стаціонарний центр видачі замовлень, що дає змогу покупцям робити покупки на сайті epicentrk.ua та отримувати їх у своєму місті. 

З початку повномасштабного вторгнення росіяни зруйнували ТЦ компанії «Епіцентр» загалом на площі 59 100 кв м.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні