Категорія
Новини
Дата

Фонд держмайна продає завод із переробки алмазів. Вінницький «Кристал» вдруге виставили на аукціон

Фонд держмайна виставив на повторний аукціон продаж 100% статутного капіталу ТОВ «Вінницький завод «Кристал». Стартова ціна підприємства, яке займається переробкою алмазів у діаманти, становить 89,93 млн грн.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • На онлайн-аукціон, який відбудеться 4 березня, виставлено пакет акцій «Кристала» у кількості 89 932 000 штук (100% статутного капіталу). Стартова ціна – 89 932 000 грн. Гарантійний внесок – 8,99 млн грн. Заявки для участі в електронному аукціоні приймаються до 3 березня.
  • До складу об’єкта входять 14 одиниць нерухомого майна: виробничі, складські та нежитлові приміщення. Площа всіх будівель та споруд – 9533,0 кв. м, розташований актив на земельній ділянці площею 1,9959 га. Також до власності активу входять верстати, виробниче обладнання, автотранспортні засоби у кількості 10 одиниць.

Контекст

У жовтні минулого року ФДМ не вдалося з першої спроби продати завод. Аукціон не відбувся через відсутність учасників. Стартова ціна також становила 90 млн грн.

Завод «Кристал» займається переробкою алмазів у діаманти. Фонд держмайна запевняє, що підприємство має все необхідне технологічне обладнання для процесу обробки алмазної сировини та виробництва ювелірних виробів із діамантовими вставками. Завод може виробляти понад 5000 моделей ювелірних прикрас на рік.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні