Категорія
Новини
Дата

Фонд держмайна отримав в управління готель «Козацький» у центрі Києва. Його виставлять на приватизацію

Кабінет Міністрів передав в управління Фонду держмайна столичний готель «Козацький», який розташований по вул. Михайлівській поблизу Майдану Незалежності. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Готель «Козацький» передали зі сфери управління Міноборони до Фонду держмайна у звʼязку з прийняттям рішення про його приватизацію, зазначив Мельничук.
  • Готель «Козацький» збудований у 1983 році на місці «будинку Гудовського». Раніше він називався «Красная звезда», а в 1993 році готель перейменували на «Козацький». У готелі 126 номерів різного рівня комфортності, ресторан, кафе, конференц-зал.
Фонд держмайна отримав в управління готель «Козацький» у центрі Києва. Його виставлять на приватизацію /Фото 1

Готель «Козацький». Фото: privatization.gov.ua

Контекст

У 2020 році ФДМУ продав київський готель «Дніпро» ТОВ «Смартленд» за 1,1 млрд грн за стартової ціни 80,9 млн грн. Зараз Фонд планує продаж ще одного готелю в центрі столиці – «Україна». Голова ФДМУ Віталій Коваль повідомив, що Фонд готується до аукціону, який планується провести наприкінці літа або в третьому кварталі цього року. Активи готелю «Україна» оцінюються у понад 1 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні