Категорія
Новини
Дата

Фонд держмайна отримав в управління готель «Козацький» у центрі Києва. Його виставлять на приватизацію

1 хв читання

Кабінет Міністрів передав в управління Фонду держмайна столичний готель «Козацький», який розташований по вул. Михайлівській поблизу Майдану Незалежності. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Ключові факти

  • Готель «Козацький» передали зі сфери управління Міноборони до Фонду держмайна у звʼязку з прийняттям рішення про його приватизацію, зазначив Мельничук.
  • Готель «Козацький» збудований у 1983 році на місці «будинку Гудовського». Раніше він називався «Красная звезда», а в 1993 році готель перейменували на «Козацький». У готелі 126 номерів різного рівня комфортності, ресторан, кафе, конференц-зал.
Фонд держмайна отримав в управління готель «Козацький» у центрі Києва. Його виставлять на приватизацію /Фото 1

Готель «Козацький». Фото: privatization.gov.ua

Контекст

У 2020 році ФДМУ продав київський готель «Дніпро» ТОВ «Смартленд» за 1,1 млрд грн за стартової ціни 80,9 млн грн. Зараз Фонд планує продаж ще одного готелю в центрі столиці – «Україна». Голова ФДМУ Віталій Коваль повідомив, що Фонд готується до аукціону, який планується провести наприкінці літа або в третьому кварталі цього року. Активи готелю «Україна» оцінюються у понад 1 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні