Категорія
Новини
Дата

Фонд SID Venture Partners інвестував у три стартапи

1 хв читання

Венчурний фонд SID Venture Partners оголосив про інвестиції у три нових стартапи – Iris Finance, Vendora та Relari, йдеться у повідомленні пресслужби.

Ключові факти

  • Згідно із повідомленням, вказані компанії в портфоліо фонду «змінюють сфери фінансів, електронної комерції та генеративного ШІ». 
  • «Наша основна увага залишається на компаніях з українськими засновниками, однак ми бачимо можливості для виявлення перспективних компаній і на інших ринках, насамперед у США», – сказав Дмитро Вартанян, керуючий генеральний партнер SID Venture Partners.
  • Зокрема, Iris Finance є платформою для контролю та планування прибутку, що використовує ШІ, розроблена для брендів у сфері споживчих товарів.
  • Vendora – SaaS-платформа, розроблена для оптимізації роботи з доставкою та збільшення онлайн-продажів для роздрібних торговців продуктами.
  • Relari розробляє opensource-платформу, призначену для моделювання, тестування та валідації продуктів із генеративними моделями

Контекст

Фонд SID на $15 млн створили у грудні 2021 року. У його портфелі 12 проєктів із українськими засновниками, вісім угод закрито під час повномасштабної війни. Раніше у фонді оголошували про інвестиції у блокчейн-платформу NEAR Protocol, сервіси Elai.io, Mindist.io та SPOKK також без розголошення деталей.

У 2022-му український сервіс доставки медикаментів Liki24.com та платформа для роботи із даними datuum.ai залучили інвестиції від фонду SID.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні