Категорія
Новини
Дата

GlobalLogic із четвертю команди в Україні купує новий бізнес у Латинській Америці

Компанія GlobalLogic Inc. (входить до Hitachi Group) оголосила про придбання Hexacta – пан-латиноамериканської компанії цифрової інженерії та обробки даних. Про це йдеться у пресрелізі GlobalLogic, яка є серед топ-3 найбільших IT-компаній України.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • У компанії наголосили, що завдяки придбанню відомих фірм-розробників програмного забезпечення з кваліфікованими фахівцями GlobalLogic продовжуватиме задовольняти високий ринковий попит клієнтів у всьому світі. 
  • Понад 20 років Hexacta успішно надає високоякісні послуги з розробки програмного забезпечення, ІТ-консультацій, UI/UX дизайну, аналітики даних. Команда інженерів Hexacta має досвід роботи з великими даними та аналітикою, хмарними сервісами, розробкою повного стека та тестуванням – усе це є основними можливостями, необхідними для створення передових цифрових продуктів і платформ, йдеться у пресрелізі. 
  • Також в GlobalLogic відзначили стратегічне розташування Hexacta, яке «ідеально підходить для клієнтів у Північній та Південній Америці через часову та культурну близькість». 
  • Hexacta об’єднує 800 співробітників у 10 центрах в Аргентині, Колумбії, Перу, Сполучених Штатах і Уругваї під егідою GlobalLogic.
  • Це придбання дозволить GlobalLogic збільшити переваги Hitachi в інформаційних технологіях (ІТ), операційних технологіях (ОТ) і продуктах, зазначають в компанії. 
  • Умови угоди не розголошуються. Відомо, що Hexacta продовжить працювати зі своїм існуючим керівництвом і персоналом як дочірня компанія, що повністю належить GlobalLogic. Очікується, що угода буде завершена до кінця першого кварталу 2023 року. 

Контекст

У листопаді 2022 року GlobalLogic оголосила про придбання Fortech – великої румунської компанії з розробки ПЗ. Крім того, GlobalLogic відкрила офіс у Бухаресті та запросила інженерів долучатися до компанії в Румунії.

GlobalLogic, компанія групи Hitachi, допомагає проєктувати та створювати інноваційні продукти, платформи й цифрові рішення. Має експертизу в сферах автопрому, комунікацій, фінансових послуг, охорони здоров’я, медіа і розваг, промисловості, напівпровідників і технологій. 

Центральний офіс GlobalLogic знаходиться в Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу. В Україні з GlobalLogic співпрацюють понад 7500 спеціалістів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні