Категорія
Новини
Дата

GlobalLogic із четвертю команди в Україні купує новий бізнес у Латинській Америці

1 хв читання

Компанія GlobalLogic Inc. (входить до Hitachi Group) оголосила про придбання Hexacta – пан-латиноамериканської компанії цифрової інженерії та обробки даних. Про це йдеться у пресрелізі GlobalLogic, яка є серед топ-3 найбільших IT-компаній України.

Ключові факти

  • У компанії наголосили, що завдяки придбанню відомих фірм-розробників програмного забезпечення з кваліфікованими фахівцями GlobalLogic продовжуватиме задовольняти високий ринковий попит клієнтів у всьому світі. 
  • Понад 20 років Hexacta успішно надає високоякісні послуги з розробки програмного забезпечення, ІТ-консультацій, UI/UX дизайну, аналітики даних. Команда інженерів Hexacta має досвід роботи з великими даними та аналітикою, хмарними сервісами, розробкою повного стека та тестуванням – усе це є основними можливостями, необхідними для створення передових цифрових продуктів і платформ, йдеться у пресрелізі. 
  • Також в GlobalLogic відзначили стратегічне розташування Hexacta, яке «ідеально підходить для клієнтів у Північній та Південній Америці через часову та культурну близькість». 
  • Hexacta об’єднує 800 співробітників у 10 центрах в Аргентині, Колумбії, Перу, Сполучених Штатах і Уругваї під егідою GlobalLogic.
  • Це придбання дозволить GlobalLogic збільшити переваги Hitachi в інформаційних технологіях (ІТ), операційних технологіях (ОТ) і продуктах, зазначають в компанії. 
  • Умови угоди не розголошуються. Відомо, що Hexacta продовжить працювати зі своїм існуючим керівництвом і персоналом як дочірня компанія, що повністю належить GlobalLogic. Очікується, що угода буде завершена до кінця першого кварталу 2023 року. 

Контекст

У листопаді 2022 року GlobalLogic оголосила про придбання Fortech – великої румунської компанії з розробки ПЗ. Крім того, GlobalLogic відкрила офіс у Бухаресті та запросила інженерів долучатися до компанії в Румунії.

GlobalLogic, компанія групи Hitachi, допомагає проєктувати та створювати інноваційні продукти, платформи й цифрові рішення. Має експертизу в сферах автопрому, комунікацій, фінансових послуг, охорони здоров’я, медіа і розваг, промисловості, напівпровідників і технологій. 

Центральний офіс GlobalLogic знаходиться в Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу. В Україні з GlobalLogic співпрацюють понад 7500 спеціалістів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні