Категорія
Новини
Дата

Група компаній «Нова пошта» змінила назву на NOVA

Група компаній «Нова пошта» відмовляється від слова «пошта» у своїй назві і змінює її на NOVA, повідомила пресслужба.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Наразі група компаній NOVA складається з шести компаній.
  • Зокрема, «Нова пошта» в Україні, яка доставляє документи, посилки, великі вантажі, а також надає послуги фрахтових перевезень та фулфілменту.
  • Також у групу входить Nova Post Europe, яка надає повний спектр логістичних послуг як для приватних осіб, так і для бізнес клієнтів.
  • Небанківська фінансова установа NovaPay, яка розвиває власну міжнародну платіжну систему та надає фінансові послуги приватним клієнтам та бізнесу.
  • Компанія Nova Global, яка сфокусована на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними маркетплейсами.
  • Supernova Airlines займається доставкою із різних точки світу і вже зробила десятки рейсів між країнами Європи. За планами групи, невдовзі компанія почне трансконтинентальні польоти вантажними літаками.
  • Також до NOVA входить ІТ-компанія Nova Digital, виробник веб-додатків та програмного забезпечення.
  • «Ми вже набагато більше, аніж пошта. Саме тому ми прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів – NOVA», – повідомили у групі.

Контекст

«Нова пошта» працює на ринку України з 2001 року. «Нова пошта» 2024 року планує побудувати в Україні 10 нових сортувальних центрів і розширити мережу на 3000 нових відділень і 5000 поштоматів. Компанія розраховує, що у 2024-му термін доставки по Україні вдасться скоротити ще на дві години – до у середньому 22 годин. 

Також у планах «Нової пошти» на 2024 рік – наростити обсяги відправлень на 10% та розширити міжнародну експансію ще на 17 європейських країн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні