Категорія
Новини
Дата

Група компаній «Нова пошта» змінила назву на NOVA

1 хв читання

Група компаній «Нова пошта» відмовляється від слова «пошта» у своїй назві і змінює її на NOVA, повідомила пресслужба.

Ключові факти

  • Наразі група компаній NOVA складається з шести компаній.
  • Зокрема, «Нова пошта» в Україні, яка доставляє документи, посилки, великі вантажі, а також надає послуги фрахтових перевезень та фулфілменту.
  • Також у групу входить Nova Post Europe, яка надає повний спектр логістичних послуг як для приватних осіб, так і для бізнес клієнтів.
  • Небанківська фінансова установа NovaPay, яка розвиває власну міжнародну платіжну систему та надає фінансові послуги приватним клієнтам та бізнесу.
  • Компанія Nova Global, яка сфокусована на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними маркетплейсами.
  • Supernova Airlines займається доставкою із різних точки світу і вже зробила десятки рейсів між країнами Європи. За планами групи, невдовзі компанія почне трансконтинентальні польоти вантажними літаками.
  • Також до NOVA входить ІТ-компанія Nova Digital, виробник веб-додатків та програмного забезпечення.
  • «Ми вже набагато більше, аніж пошта. Саме тому ми прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів – NOVA», – повідомили у групі.

Контекст

«Нова пошта» працює на ринку України з 2001 року. «Нова пошта» 2024 року планує побудувати в Україні 10 нових сортувальних центрів і розширити мережу на 3000 нових відділень і 5000 поштоматів. Компанія розраховує, що у 2024-му термін доставки по Україні вдасться скоротити ще на дві години – до у середньому 22 годин. 

Також у планах «Нової пошти» на 2024 рік – наростити обсяги відправлень на 10% та розширити міжнародну експансію ще на 17 європейських країн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні