Категорія
Новини
Дата

Кім Кардашʼян оштрафували на $1,26 млн за рекламу криптовалюти

Телезірку Кім Кардашʼян оштрафували на $1,26 млн в США за рекламу криптовалютних активів в Instagram, йдеться у пресрелізі Комісії з цінних паперів та бірж (SEC) США. Минулого року Кардашʼян прорекламувала токен EthereumMax, але не вказала, що отримала за розміщення допису винагороду у $250 000.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

6 жовтня. Онлайн-конференція Forbes «Без рожевих окулярів»

6 жовтня. Онлайн-конференція Forbes «Без рожевих окулярів»

Що ви дізнаєтесь: Правила розвитку бізнесу в умовах абсолютної невизначеності; Як отримати в клієнти й співпрацювати з Міноборони – найбільшим замовником у країні; Як «воєнні» інновації можуть допомогти вашому бізнесу; 2023-й у цифрах від Мінфіну й НБУ.

Квитки на конференцію за посиланням

20 спікерів: Олексій Резніков, Сергій Марченко, Михайло Федоров, Олександр Конотопський, Алекс Ліссітса, Сергій Ніколайчук, Юлія Бадрітдінова, Тарас Чмут та інші.

Коли: 6 жовтня, з 10:00 до 16:00

Ключові факти

  • Крім штрафу, Кардашʼян зобовʼязалася співпрацювати зі слідством та не рекламувати криптовалюти протягом трьох років.
  • «Цей випадок є нагадуванням про те, що коли зірки та інфлюєнсери просувають інвестиційні продукти, включаючи криптовалютні активи, це не означає, що такі продукти підходять інвесторам», – зазначив глава SEC Гері Генслер. 
  • В SEC закликали інвесторів оцінювати інвестиційні ризики та можливості, виходячи із власних фінансових цілей.

Контекст

Кім Кардашʼян написала про EthereumMax (не має відношення до Ethereum) торік у своєму Instagram. «Це не фінансова порада, але я просто ділюся тим, що мені розповіли друзі про токени EthereumMax», – написала вона і прикріпила до повідомлення посилання на ресурс, де можна купити активи.

Телезірка і підприємниця вперше потрапила у список мільярдерів від Forbes The Worldʼs Billionaires у 2021 році. Основними джерелами доходів зірки є зйомки у реаліті-шоу «Сімейство Кардаш’ян», косметичний бренд KKW Beauty та власна лінійка білизни Skims. 2020 року вона продала 20% компанії KKW Beauty конгломерату Coty за $200 млн. Також вона заробляє на публікаціях в соцмережах, в неї є обʼєкти нерухомості і портфелі акцій Disney, Amazon, Netflix та Adidas. Наразі статки Кардашʼян оцінюються в $1,8 млрд.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні