Категорія
Новини
Дата

Klavdia Petrivna зібрала два «Палаци спорту». Forbes оцінив дохід від квитків

1 хв читання

Klavdia Petrivna, Соломія Опришко /колаж Анастасія Решетнік

Продаж квитків на сольні концерти співачки стартував 24 квітня Фото колаж Анастасія Решетнік

На два сольні концерти Klavdia Petrivna – 30 і 31 серпня – у «Палаці спорту» прийшли 16 000 глядачів. Про це повідомив співзасновник та СЕО Concert.ua Дмитро Феліксов.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Ключові факти 

  • Продаж квитків на сольні концерти співачки стартував 24 квітня. «В електронній черзі – тисячі людей, та за першу годину понад 2000 щасливчиків мають свій квиток», – писав на Facebook-сторінці Феліксов. 
  • Дохід від продажу квитків СЕО Concert.ua поки не розкриває. Forbes оцінив його у 10-10,5 млн грн до сплати податків – за умови, що ціни на квитки не змінювались впродовж періоду продажів. Найдешевший квиток коштував 499 грн, ціна найдорожчого – 7499 грн, пише 24tv.ua.
  • Обидва концерти – партнерські події Concert.ua з командою виконавиці, лейблом Nebo Music. «Ще зводимо всі витрати, але виглядає, що значного доходу не буде – можливо, його не буде зовсім», – каже Феліксов. Він пояснює це значними інвестиціями у підготовку, технічну частину, костюми та «все, щоб створити яскраве шоу».

Контекст

30 та 31 серпня відбулись перші два сольні концерти Klavdia Petrivna. Від початку карʼєри Klavdia Petrivna зберігала інкогніто. Чому така секретність? «Переймалась, як аудиторія сприйме дебютну роботу», – каже співзасновниця лейблу Nebo Music Катерина Шевченко. Таємниця розкрилась 31 серпня у «Палаці спорту»: артисткою виявилась Соломія Опришко. 

Перші демозаписи Klavdia Petrivna зʼявились на TikTok у липні 2023-го, на стримінги треки співачки потрапили восени. Лише на Spotify її слухають понад 636 000 користувачів – це більше, ніж у Dorofeeva чи Yaktak на тому ж сервісі. Менеджментом співачки займається лейбл Nebo Music, а дистрибуцією пісень – лейбл Pomitni.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд