Категорія
Новини
Дата

Магазини H&M цього тижня відновлять роботу в ТРЦ Retroville і River Mall (доповнено)

Шведський ритейлер H&M повернеться до роботи на Виноградарі у столиці в четвер, 16 листопада, повідомили Forbes Ukraine у торгово-розважальному центрі. Також у цей день шведи відкриють магазин у ТРЦ River Mall на Позняках.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Магазин H&M площею близько 2400 кв. м відновлює роботу біля четвертої вхідної групи ТРЦ Retroville. Він стане третім у Києві, ще два магазини вже працюють у ТРЦ Lavina Mall і Respublika Park.
  • 16 листопада H&M відкриє магазин також у ТРЦ River Mall. «Це повернення грандіозніше, ніж повернення короля у Володарі перснів», повідомляє офіційний сайт торгово-розважального центру.
  • Покупцям ритейлер презентує жіночий, чоловічий та дитячий одяг для осінньо-зимового сезону.
  • Найближчими тижнями відновить роботу решта столичних магазинів H&M, зокрема в SkyMall і Dream Town.

Контекст

H&M засновано 1947 року у Швеції. Крім бренду H&M, компанії належать марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound, а також мережа магазинів товарів для дому H&M Home. В Україні компанія відкрила перший магазин у 2018 році у Києві. За наступні три роки в столиці, Харкові, Одесі та Львові ритейлер відкрив ще близько десятка торговельних точок.

У 2022 році H&M мала намір запустити в Україні інтернет-магазин.

Компанія зупинила продажі в Росії на початку березня через війну в Україні. В липні 2022 року H&M заявила про повний вихід з російського ринку.

У вересні компанія повідомила Forbes, що її магазини в Україні залишаються закритими до подальшого повідомлення, ритейлер продовжує виплату зарплат своїм українським працівникам.

Вже у жовтні стало відомо, що магазини H&M повернуться до роботи в Україні наприкінці листопада – на початку грудня, повідомили «NV Бізнес» три джерела – директори торгових центрів та консультант із комерційної нерухомості. За їхніми даними, мережа готова відкрити шість магазинів, розміщених у київських ТРЦ Retroville, Lavina Mall, Respublika Park, Dream Town, River Mall та у львівському Victoria Gardens.

До повномасштабного вторгнення мережа також управляла магазином в Одесі в ТРЦ Riviera та в Харкові в ТРЦ Nikolsky.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні