Категорія
Новини
Дата

McDonald’s запускає доставку з правого берега Києва

McDonald’s оголосив про запуск доставки ще із семи ресторанів у Києві, зокрема на правому березі, йдеться у повідомленні мережі.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • З 27 вересня McDonald’s підключає ще сім ресторанів на доставку, два з яких на лівому березі Києва: вул. Теодора Драйзера, 4 (Троєщина) та просп. Броварський, 27 (метро «Дарниця») та п’ять – на правому березі: вул Вишгородська, 33А; вул Велика Васильківська, 22; просп. Академіка Палладіна, 7-А; просп. Леся Курбаса, 19-А; просп. Оболонський, 26-А. Загалом працюватимуть 10 ресторанів.
  • 19 вересня мережа розпочала поетапне відкриття ресторанів із запуску McDelivery (доставки). 20 вересня відкрилися перші три ресторани McDonald’s в Києві.

Контекст

McDonald’s закрив усі свої заклади в Україні 24 лютого після початку повномасштабного вторгнення РФ. Компанія пояснила це міркуваннями безпеки. До перемовин про відкриття ресторанів долучилося навіть МЗС. Міністр Дмитро Кулеба раніше повідомив, що відомство обговорює проблему McDonald’s не лише з українським представництвом та глобальною штаб-квартирою компанії, а й з урядом США на офіційних зустрічах.

У червні CEO McDonald’s в Україні Юлія Бадрітдіновав інтервʼю Forbes повідомила, що мережа готується відновити роботу своїх закладів в Україні. 

Ресторани McDonald’s готуються до відкриття в столиці та західних областях країни, повідомили Forbes в пресслужбі компанії у серпні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні