Категорія
Новини
Дата

Мережа «Сільпо» запустила доставку у Волинській області з покриттям 100 км

Мережа супермаркетів «Сільпо» запустила послугу дальньої доставки для мешканців Волинської області з покриттям до 100 км. Послугу можуть замовити мешканці 12 міст та селищ області, йдеться у пресрелізі мережі.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Кур’єр від «Сільпо» доставляє продукти на спеціальному авто. Воно обладнане морозильними камерами, тому привозимо навіть заморожені продукти, зазначає ритейлер.
  • Замовити продукти можна на сайті shop.silpo.ua або у мобільному застосунку «Сільпо». Дальню доставку можуть замовити мешканці таких 12 міст та селищ Волині: Ковель, Володимир, Голоби, Рожище, Турійськ, Люблинець, Вербка, Блаженик, Нововолинськ, Затурці, Княгининок та Ківерці.
  • Для оформлення доставки необхідно оформити замовлення від 499 грн.  
Мережа «Сільпо» запустила доставку у Волинській області з покриттям 100 км /Фото 1

Контекст 

У червні «Сільпо» запустило послугу дальньої доставки в Івано-Франківській області. За цей час замовлення швидко набрали обертів і «Сільпо» перейшло з доставки чотири рази на тиждень на щоденну, зазначила мережа.

«Дальню доставку замовляють і для щоденного столу, і для свят. А також бачимо інтерес від тих, хто поїхав на відпочинок у Карпати і зупинився у готелі», – сказав в коментарі Forbes керівник пресслужби Fozzy Group Іван Пальчевський.

«Сільпо» – одна з найбільших мереж продовольчих супермаркетів України, заснована в 1998 році. Станом на квітень 2023-го нараховує понад 305 супермаркетів, зокрема чотири делікатес-маркети Le Silpo. Входить до однієї з найбільших торгово-промислових груп України Fozzy Group.

Чистий збиток власника мережі супермаркетів «Сільпо» АТ «Фоззі Груп» за підсумками 2022 року сягнув 239,4 млн грн. У 2021-му компанія отримала прибуток у 124,3 млн грн. Загалом активи компанії скоротилися за результатами 2022 року на 15,7% – до 3,09 млрд грн. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні