Категорія
Новини
Дата

Мережа супермаркетів АТБ відновлює роботу у Києві, Харкові та Київській області

Компанія «АТБ-маркет» відновлює діяльність магазинів торговельної мережі «АТБ» у місті Київ, Харків та Київської області, йдеться у повідомленні на сайті мережі.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • У місті Київ додатково відкрито 11 магазинів, ще 10 – у Київської області: у містах Бориспіль, Яготин, с. Софіївська Борщагівка. Загальна кількість діючих магазинів мережі «АТБ» у місті Києві на сьогодні складає 45 торговельних об єктів.
  • У місті Харкові додатково відкрили вісім магазинів «АТБ». Загальна кількість діючих магазинів у місті на сьогодні складає 45 торговельних об єктів. 
  • В умовах військової агресії магазини мережі «АТБ» працюють в посиленому режимі. Графік їх роботи корегується у відповідності до регіону та місця розташування, а також з урахуванням загострення бойових дій.
  • Деякі магазини у містах, які знаходяться у зонах бойових дій тимчасово закриваються. При стабілізації ситуації вони відновлюють свою діяльність. Інформація про роботу магазинів оновлюється щоденно.

Контекст

21 березня Мережі супермаркетів «АТБ-Маркет», «Сільпо» та «Фора» оголосили про закриття десятків магазинів через локальні бойових зіткнення та постійну повітряну загрозу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні