Категорія
Новини
Дата

Meta вирішила поки не запускати додаток мікроблогів Threads в Європі – Bloomberg

Додаток мікроблогів Threads, запуск якого Meta анонсувала цього тижня, поки що не буде доступний в країнах ЄС, пише Bloomberg із посиланням на обізнане джерело. Компанія очікує від європейської влади інструкцій щодо нових правил конкуренції. 

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Йдеться про Закон про цифрові ринки (Digital Markets Act), який стосується зокрема онлайн-платформ і того, як вони використовують свої ринкові можливості. 
  • Meta хоче знати, як європейський регулятор трактуватиме обмін даними між Threads та іншим додатком від Meta – Instagram. 
  • Єврокомісія наразі обговорює питання регулювання з компаніями. Висновок вона планує надати у вересні.
Meta вирішила поки не запускати додаток мікроблогів Threads в Європі – Bloomberg /Фото 1

Контекст

Додаток для мікроблогів Threads, який називають конкурентом Twitter, стане доступним у App Store у США та Великій Британії 6 липня.

Нова соцмережа функціонуватиме аналогічно до Twitter. Користувачам не потрібно створювати спільноту з нуля, Threads допоможе перенести підписників із Instagram.

В описі програми йдеться про те, що Threads стане місцем, де люди збираються, щоб обговорити всі питання, що їх хвилюють. Майбутні користувачі зможуть взаємодіяти з персонами та однодумцями, які їх цікавлять, а також ділитися власними ідеями, думками й творчістю.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні