Категорія
Новини
Дата

На Netflix вийде український телесеріал «Козаки. Абсолютно брехлива історія»

12 квітня стримінговий сервіс Netflix відкриє доступ до української пригодницької комедії «Козаки. Абсолютно брехлива історія».

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти 

  • Телесеріал стане 25-м українським проєктом, доступним на американському стримінгу.
  • Бюджет «Козаки. Абсолютно брехлива історія» – 33 млн грн.
  • Дія серіалу відбувається у XVI столітті. Щоб викупити матір з турецького полону, Іван викрадає коштовності у московського царя. Серед них опиняється магічна сережка, яка робила владику непереможним. Волею випадку прикраса потрапляє на Запорізьку Січ. Хлопець має повернути реліквію, врятувати матір і подолати ворога. 
  • Прем’єра 12-серійної пригодницької комедії відбулася 17 листопада 2020 року на телеканалі ICTV. Тоді першу серію «Козаків» подивилися понад 2,5 млн українців, свідчать дані телеканалу. На Youtube за два роки серіал зібрав 2,1 млн переглядів. 
  • «Козаки» стали першим серіалом в Україні, показаним у кінотеатрах. За один сеанс можна було переглянути одразу три серії. Загальна тривалість серіалу – 8 годин 18 хвилин. У прокаті комедія трималась у десятці найпопулярніших, казав СЕО мережі кінотеатрів Multiplex Роман Романчук у інтерв’ю my.ua.
  • У 2021 році «Козаки. Абсолютно брехлива історія» увійшли до шорт-листа української національної кінопремії «Золота дзиґа» у номінації «Найкращий ігровий серіал».

Контекст

Наприкінці березня на Netflix з’явилися три українські кінопродукти. Фільм із шеф-кухарем Євгеном Клопотенком «Борщ. Секретний інгредієнт», популярний український телесеріал «Спіймати Кайдаша» та історична драма «І будуть люди».

Загалом на американському стримінговому сервісі вже можна переглянути 24 українські фільми та серіали

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні