Категорія
Новини
Дата

Наглядова рада «Центренерго» змінила керівника компанії

Державну енергокомпанію «Центренерго» очолив член дирекції Віктор Спичка замість Володимира Єгорова. Таке рішення наглядова рада компанії ухвалила 22 травня, йдеться в офіційному повідомленні на сайті «Центренерго».

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Наглядова рада «Центренерго» 22 травня припинила повноваження в.о. гендиректора Володимира Єгорова. Він не відповів Forbes Ukraine на питання про причини завершення співпраці з «Центренерго».
  • Наглядова рада обрала Віктора Спичку в.о. гендиректора «Центренерго». Він мав приступити до виконання обов’язків з 23 травня.
  • Протягом останніх п’яти років Віктор Спичка обіймав посади начальника відділу дрібногуртових продажів «УТН-ГРУП», начальника комерційного відділу компанії «Люкс-Країна», як фізична особа-підприємець консультував з питань комерційної діяльності і керування. З кінця лютого 2021 року Віктор Спичка був членом дирекції «Центренерго». 

Контекст

Володимир Єгоров очолював «Центренерго» з середини грудня 2022 року. Він також є засновником компанії-постачальника на ринку газу та електроенергії «Артлекс-Груп».

«Центренерго» у 2022 році отримала 7,235 млрд грн збитку, що у сім разів більше за показник за 2021-ий, повідомляв ExPro Consulting.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні