Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відкрила відділення в Латвії та запустила власну кур’єрську доставку

Латвія стала третьою країною Балтії та восьмою європейською країною, де запрацювало відділення та власна кур’єрська доставка Nova Post. Про це повідомила пресслужба «Нової пошти». 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Перше відділення Nova Post працює щодня за адресою: м. Рига, Tērbatas iela 30, Centra rajons, Rīga, LV-1011. У відділенні можна відправити та отримати документи, посилки та вантажі до 100 кг. 
  • Доставка з України в Латвію – від пʼяти діб, а вартість складає: документи – 250 грн; посилки до 2 кг – 400 грн; посилки до 10 кг – 600 грн; посилки до 30 кг – 1200 грн; вантажі від 30 до 100 кг – 40 грн за кожен кілограм.
  • Також компанія запускає курʼєрську доставку Nova Post на будь-яку адресу по всій Латвії. Викликати курʼєра можна через сайт та мобільний додаток. Доставка або забір відправлення кур’єром із адреси сплачується додатково +100 грн для відправлень до 30 кг або +250 грн за кожні 100 кг.

Контекст

Nova Post вже відкрила 68 відділень у Латвії, Естонії, Литві, Польщі, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині та Молдові.

Загалом компанія планувала цьогоріч інвестувати у закордонні відділення понад €10 млн і вийти на довоєнний рівень доставки міжнародних посилок за рахунок освоєння нових напрямків.

Торік «Нова пошта» доправила 6,5 млн міжнародних посилок, що на 30% менше, ніж у 2021-му (9,3 млн). При цьому кількість посилок з України зросла у пʼять разів порівняно з минулим роком. Найбільше посилок доставлено в Польщу та Німеччину, повідомила пресслужба компанії. Саме ці країни прийняли найбільше українців (за оцінкою НП – 4 млн).  

Упродовж 2022 року виторг компанії зріс на 13,6% – до 23,7 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні