Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» відновлює роботу на звільнених від окупантів територіях Харківської області

«Нова пошта» відновлює роботу у колишніх зонах активних бойових дій та деокупованих містах Харківської області. Зокрема, з 12 вересня відкрилось стаціонарне відділення в Чугуєві та мобільне у Балаклії, йдеться у повідомленні НП.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • В Чугуєві відкрито для обслуговування стаціонарне відділення «Нової пошти» №1 за адресою вул. Героїв Чорнобильців, 50А. Воно працюватиме щодня з 9 до 17. У відділенні доступні всі фінансові послуги та доставка.
  • Також запрацювало мобільне відділення «Нової пошти» на прийом та отримання посилок до 10 кг за адресою: м. Балаклія, вул. Жовтнева, 18, яке працюватиме щодня з 11 до 16 години.
  • По всім деокупованим населеним пунктам Харківської області «Нова пошта» обіцяє якнайшвидше відремонтувати стаціонарні відділення та у найближчий час відкрити мобільні відділення для доставки посилок.
«Нова пошта» відновлює роботу на звільнених від окупантів територіях Харківської області /Фото 1

Мобільне відділення "Нової пошти" в Балаклії. Фото: пресслужба НП

Контекст

Наразі ЗСУ звільнили від окупантів майже всю територію Харківської області, а на деокупованих районах почався процес відновлення соціальних виплат та постачання гуманітарних вантажів. Зокрема, «Укрпошта» планує доставити першу виплату пенсій мешканцям деокупованих територій вже найближчим часом.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні