Категорія
Новини
Дата

Обсяг замовлень в Bolt Food виріс на 50% порівняно з останнім довоєнним місяцем

Обсяг замовлень у сервісі доставки їжі Bolt Food виріс на 50% у порівнянні з обсягом у січні 2022 року, йдеться в матеріалі Forbes. Як розповів регіональний менеджер сервісу Іван Гринчук, найбільше замовлень генерує McDonald’s.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • Одна з причин росту обсягу замовлень у Bolt Food – зростання кількості партнерів до понад 3000 ресторанів.  
  •  «Підключаємо близько 200 нових закладів щомісяця», – зазначив Іван Гринчук.  
  • Найбільше замовлень для сервісу доставки генерує McDonald’s. За словами Гринчука, мережа тримає лідерство з великим відривом від ресторанів №2 і №3.

Контекст 

З травня цього року регіональним менеджером Bolt Food в Україні став колишній топменеджер «Nestlé Україна» Іван Гринчук. Один із напрямів діяльності Гринчука – експансія на нові міста.

Естонський сервіс доставки Bolt Food працює в Україні з жовтня 2020-го. Зараз сервіс працює у Києві, Дніпрі, Харкові, Львові, Одесі та Вінниці. 

У березні 2023 року в Bolt Food з’явилася доставка з ресторанів McDonald’s. До цього замовити їжу з американської мережі фастфуду можна було лише через додаток Glovo. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні