McDonald’s запускає доставку через Bolt Food /Колаж Анна Наконечна
Категорія
Новини
Дата

McDonald’s запускає доставку через Bolt Food

Колаж Анна Наконечна

У середу, 29 березня, McDonald’s розпочав cпівпрацю сервісом доставки Bolt Food, йдеться у релізі компанії. Це має розширити доступність McDelivery, відтепер клієнти зможуть обирати серед двох сервісів, до цього замовити їжу можна було через єдиного партнера з доставки Glovo. 

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Доставка у тестовому варіанті спершу працюватиме у 21 ресторанах McDonald’s у Києві та 4 ресторанах у Львові.
  • Після закінчення тестового періоду послуга стане доступною в решті ресторанів у Києві та Львові. Згодом доставка поступово розширюватиметься на інші міста України, де працює Bolt.
  • Доставка із ресторанів McDonald’s здійснюватиметься через застосунок партнера Bolt Food і буде діяти в радіусі 2 км. Отримати замовлення можна протягом 30 хвилин.

Контекст

До 24 лютого мережа McDonald’s налічувала 109 ресторанів у 24 містах України. McDonald’s закрив усі свої заклади в Україні 24 лютого після початку повномасштабного вторгнення РФ. Компанія пояснила, що це з міркувань безпеки. Згодом до перемовин про відкриття ресторанів долучилося навіть МЗС. Міністр Дмитро Кулеба раніше повідомив, що відомство обговорює проблему McDonald’s не лише з українським представництвом та глобальною штаб-квартирою компанії, а й з урядом США на офіційних зустрічах.

У червні CEO McDonald’s в Україні Юлія Бадрітдінова в інтервʼю Forbes повідомила, що мережа готується відновити роботу своїх закладів в Україні. 

20 вересня McDonaldʼs розпочав поетапне відкриття ресторанів в Україні. У березні мережа ресторанів McDonald’s оголосила про відновлення діяльності в кількох містах у південній та східній частині країни, зокрема, в Одесі та Дніпрі. Наступний етап відновлення вимагає відновлення ланцюжків постачання, зокрема логістичних, тому займає більше часу, зазначається у повідомленні. 

Днями мережа відновила роботу пʼяти закладів в Одесі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні