Категорія
Новини
Дата

Один з найбільших тютюнових дистрибʼюторів DL Solution призначив нового директора. Раніше він працював у Imperial Tobacco

1 хв читання

Новий директор DL Solution Владислав Лабазов /пресслужба DL Solution

Новий директор DL Solution Владислав Лабазов Фото пресслужба DL Solution

Новим директором другого найбільшого тютюнового дистрибʼютора DL Solution став Владислав Лабазов. До цього він працював у компанії «Імперіал Тобако Юкрейн», про це Forbes Ukraine повідомила пресслужба DL Solution.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Ключові факти 

  • З 2 серпня 2024 року новим директором компанії DL Solution став Владислав Лабазов. Це призначення стало результатом ретельного процесу пошуку, кажуть у пресслужбі компанії. 
  • Владислав Лабазов працює у тютюновій галузі понад 24 роки. Раніше він обіймав посаду директора департаменту збуту у компанії «Імперіал Тобако Юкрейн», де відповідав за ключові напрямки роботи підприємства та реалізацію продукції компанії на всій території України. 

Контекст

DL Solution має 35 000 роздрібних торгових точок та 1400 SKU товарів, йдеться на її сайті. У власності – 44 вантажні фургони Renault Master, випливає з даних YouControl. Заявку на реєстрацію своєї торгової марки й логотипу DL Solution подала 20 лютого 2024 року, йдеться у даних Українського національного офісу інтелектуальної власності. 

Її виторг за 2023 рік зріс у більш ніж 10 000 разів – із 4,8 млн грн у 2022 році до 50,6 млрд грн, випливає з даних сервісу Youcontrol. Показник багаторічного лідера «Тедіс Україна» – 61,5 млрд грн. Третій гравець «Галичина-Табак» за 2023-й виріс удвічі, але все одно суттєво відстає, його виторг – 15,1 млрд грн.

З 2023 року «ДЛ Солюшн» уклала договори з найбільшими тютюновими виробниками і з компаніями, які продають товари широкого вжитку й елементи живлення – British American Tobacco, «Імперіал Тобакко» та JTI Ukraine. 

Бенефіціар компанії – громадянин Ізраїлю Арі Вебер. «Йому цікавий український ринок, бо кризова ситуація – це можливість для розвитку і налагодження співпраці з міжнародними компаніями, які працюють на ринку України», – розповідала Forbes Ukraine у травні 2024 році керівниця відділу зовнішніх комунікацій DL Solution Ірина Слободян.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд