Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Тедіс» більше не один. Ізраїльтянин Арі Вебер і екстопи з орбіти Кауфмана створили тютюнового дистриб`ютора «ДЛ Солюшн». Виторг компанії за рік зріс у 10 000 разів, і вона вже номер два на ринку. Що про неї відомо

6 хв читання

DL Solution і «Тедіс Україна» /колаж Анастасія Решетнік

DL Solution і «Тедіс Україна» Фото колаж Анастасія Решетнік

У 2023 році на тютюновому ринку зʼявився новий дистриб`ютор «ДЛ Солюшн» із мережею у 35 000 торгових точок і 27 регіональних представництв. З ним уже співпрацюють найбільші виробники – «Імперіал Тобакко», Philip Morris і British American Tobacco. Що поєднує і що відрізняє «ДЛ Солюшн» від «Тедіс Україна» Бориса Кауфмана – найбільшого тютюнового дистрибʼютора країни?

Минулого року на український ринок вийшла нова компанія-дистрибʼютор тютюнової продукції «ДЛ Солюшн», що працює в сегменті B2B. У її портфелі, зокрема, тютюнові вироби, тютюновмісні вироби для електронного нагрівання, алкогольна й безалкогольна продукція та електронні сигарети. 

Компанія має 35 000 роздрібних торгових точок та 1400 SKU товарів, йдеться на її сайті. У власності – 44 вантажні фургони Renault Master, випливає з даних YouControl. Заявку на реєстрацію своєї торгової марки й логотипу DL Solution подала 20 лютого 2024 року, йдеться у даних Українського національного офісу інтелектуальної власності. 

Її виторг за 2023 рік зріс у більш ніж 10 000 разів – із 4,8 млн грн у 2022 році до 50,6 млрд грн, випливає з даних сервісу Youcontrol. Показник багаторічного лідера «Тедіс Україна» – 61,5 млрд грн. Третій гравець «Галичина-Табак» за 2023-й виріс удвічі, але все одно суттєво відстає, його виторг – 15,1 млрд грн.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні