Платіжна система Etsy Payments запускається в Україні. Чим вона корисна для підприємців /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Платіжна система Etsy Payments запускається в Україні. Чим вона корисна для підприємців

1 хв читання

Getty Images

Платіжна система Etsy Payments розпочинає роботу на території України, повідомив віцепремʼєр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Онлайн-платформа Etsy об’єднує понад 90 млн покупців з усього світу та спеціалізується на продажу handmade-виробів, вінтажних речей, крафтової продукції. 

Ключові факти

  • Після запуску Etsy Payments українці можуть офіційно відкривати на платформі Etsy магазини, продавати товари у Америку, Європу, Азію тощо.
  • В Etsy Payments продавці отримають доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та спеціальну цілодобову підтримку. Підприємці також зможуть керувати всією фінансовою інформацією свого магазину.
  • «Запуск Etsy Payments в Україні – це важлива частина системної роботи Мінцифри з масштабування участі українців в екосистемі міжнародного e-commerce», – написав віцепремʼєр.
  • Федоров додав, що від початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує Україну.

Контекст

На початку повномасштабного вторгнення маркетплейс Etsy скасував комісійні за лютий для продавців з України. Комісії містили і вартість внутрішньої реклами.

У березні маркетплейс розіслав усім своїм покупцям листа із мануалом як підтримати українських продавців. Користувачі Etsy могли обрати країну та підтримати українських виробників діджитал товарів. 

Попри допомогу українським продавцям, Etsy в першу чергу піклується про покупців – після 24 лютого там почали позначати товари з України плашкою. Яка попереджала клієнтів, що доставка замовлення може зайняти більше зазначеного в описі часу через «кризу в Україні».

За даними платформи Koalanda, яка спеціалізується на SЕО Etsy, на маркетплейсі нараховується понад 24 500 активних магазинів з України (всього було зарєстровано 55 000). 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні