Платіжна система Etsy Payments запускається в Україні. Чим вона корисна для підприємців /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Платіжна система Etsy Payments запускається в Україні. Чим вона корисна для підприємців

Getty Images

Платіжна система Etsy Payments розпочинає роботу на території України, повідомив віцепремʼєр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Онлайн-платформа Etsy об’єднує понад 90 млн покупців з усього світу та спеціалізується на продажу handmade-виробів, вінтажних речей, крафтової продукції. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Після запуску Etsy Payments українці можуть офіційно відкривати на платформі Etsy магазини, продавати товари у Америку, Європу, Азію тощо.
  • В Etsy Payments продавці отримають доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та спеціальну цілодобову підтримку. Підприємці також зможуть керувати всією фінансовою інформацією свого магазину.
  • «Запуск Etsy Payments в Україні – це важлива частина системної роботи Мінцифри з масштабування участі українців в екосистемі міжнародного e-commerce», – написав віцепремʼєр.
  • Федоров додав, що від початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує Україну.

Контекст

На початку повномасштабного вторгнення маркетплейс Etsy скасував комісійні за лютий для продавців з України. Комісії містили і вартість внутрішньої реклами.

У березні маркетплейс розіслав усім своїм покупцям листа із мануалом як підтримати українських продавців. Користувачі Etsy могли обрати країну та підтримати українських виробників діджитал товарів. 

Попри допомогу українським продавцям, Etsy в першу чергу піклується про покупців – після 24 лютого там почали позначати товари з України плашкою. Яка попереджала клієнтів, що доставка замовлення може зайняти більше зазначеного в описі часу через «кризу в Україні».

За даними платформи Koalanda, яка спеціалізується на SЕО Etsy, на маркетплейсі нараховується понад 24 500 активних магазинів з України (всього було зарєстровано 55 000). 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні