Категорія
Новини
Дата

Playboy вирішив не закривати українську версію журналу

Центральний офіс американської Playboy Enterprises переглянув попереднє рішення про закриття української версії журналу. Вона мала припинити роботу з 1 січня 2023 року, повідомив співвласник офісу в Україні Олександр Шевченко. 

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • За словами Шевченка, центральний офіс Playboy «відкликав своє рішення та продовжив дію ліцензії в Україні». 
  • «Післявоєнній Playboy Party бути», – написав він.

Контекст

У березні 2022 року українська редакція Playboy випустила спеціальний випуск про війну. Кошти від номера було перераховано на потреби ЗСУ.

На початку вересня Шевченко повідомив, що головний офіс вирішив закрити українську версію Playboу, він сказав, що «причину ніхто не пояснив». 

«Говорити погано про партнерів не в моїх правилах. З РФ Playboy не пішов. З України пішов. Усі фінзобовʼязання з нашого боку виконані на 100%», – заявив він.

Видання Playboу заснував Гʼю Гефнер у 1953 році. Українська версія Playboу виходить з 2005 року. До 2021 року журнал видавався російською мовою.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні