Категорія
Новини
Дата

Poster запустив сервіс для онлайн-чайових. Як це працює

Українська компанія з автоматизації закладів Poster запустила можливість безготівкової оплати чайових за QR-кодом, йдеться у пресрелізі. Нова функція вже доступна ресторанам по всій Україні.

Ключові факти

  • Комісія для онлайн-чайових складе 1,7%, виплати відбуваються одразу на карту офіціанта. 
  • Сервісом для онлайн-чайових зможе користуватися заклад, який працює або планує перейти на систему автоматизації Poster, його можна підключити через сайт компанії. Перші 15 днів користування безкоштовні, далі треба платити 252 грн на місяць.
  • У повідомленні компанії сказано, що онлайн-чайові стануть частиною сервісу Poster QR, який було запущено у вересні. Він дозволяє закладам створити QR-меню, а клієнтам залишити відгук і оплатити свій чек за QR-кодом. 

Контекст

Минулий рік боляче вдарив по ресторанному бізнесу, повідомляла компанія Poster. За словами більшості рестораторів, виторг та середній чек у 2022-му зросли у більшості внаслідок інфляції й підвищення цін на страви. Торік фастфуд, кав’ярні та пекарні першими почали отримувати доходи. Вже наприкінці травня минулого року більшість цих закладів змогла досягнути довоєнних показників. Найдовше відігравали падіння бари, ресторани та кальянні – їхні показники сягнули лютневих лише у жовтні–листопаді.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні