Категорія
Новини
Дата

ПриватБанк запустив доставку карток до ще п’яти країн Європи

Державний ПриватБанк розширив географію послуги міжнародної доставки платіжних карток клієнтам, відкривши замовлення карток з доставкою кур’єром Nova Post в Естонії, Латвії, Італії, Словаччині та Угорщині, повідомляє пресслужба фінустанови.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Отже, клієнти банку відтепер можуть отримати банківську картку з доставкою Nova Post у 11 країнах Європи. Раніше послуга стала доступна у Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії, Румунії. 
  • До кінця квітня доставка карток усім клієнтам, які перевипустили діючу платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку через Приват24 та замовили доставку картки, буде безкоштовною.
  • Щоб замовити нову чи перевипустити діючу картку, треба оформити заявку за декілька кліків у Приват24 та отримати картку у відділенні або поштоматі «Нової пошти» по Україні та через кур’єра Nova Post в зазначених європейських країнах.

Контекст

Від початку війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток. У жовтні 2023 року ПриватБанк дозволив клієнтам перевипустити діючу платіжну картку чи відкрити нову цифрову картку в Приват24 та отримати фізичну картку через «Нову пошту» у шести країнах Європи.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні