Категорія
Новини
Дата

«Ритейл Груп» до кінця тижня відкриє супермаркет у Херсоні

Днями у звільненому від окупантів Херсоні має відкритися супермаркет «Велмарт». Управляюча компанія «Ритейл Груп» вже завезла товар, повідомив Forbes власник ритейлера Роман Лунін.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

  • Щоб забезпечити торговий зал електрикою та звʼязком управляюча компанія збирається використовувати генератор.
  • Це єдиний супермаркет мережі в Херсоні, він має площу до 2000 кв м.
  • 20 листопада в місті відкрився перший супермаркет АТБ. Ще два мають відкритися 23 листопада.

Контекст

Компанія «Ритейл Груп» управляє мережами «Велика кишеня», «Велмарт» та ВК-Експрес. Наразі у ритейлера близько шести десятків магазинів. Компанія тимчасово закрила два з чотирьох маркетів в Харкові, оскільки в їх приміщення пошкоджено мінами та снарядами. Зараз у торгових точках проходить ремонт, розказав Forbes Лунін. Крім цього, у компанії лишився один маркет на окупованій території в Бердянську. Він, можливо, захоплений окупантами або їх спільниками. Таким же чином функціонували на Херсонщині магазини і інших ритейлерів.

Поступово український бізнес повертається до Херсону. За два-три тижні має зʼявитися світло, розказали Forbes у VS Energy, до якого входить місцеве обленерго. Над відновленням мобільного звʼязку та інтернету вже працюють мобільні оператори.

19 листопада у Херсоні на площі Свободи відкрився супермаркет електроніки «Фокстрот». 23 листопада в Херсоні має відкритися відділення Rozetka.

В «Епіцентрі» поки не можуть назвати дати відкриття гіпермаркету. «Працює служба безпеки та технічної підтримки», – сказали Forbes у пресслужбі ритейлера. Під час окупації будівлю «Епіцентру» з товаром захопили росіяни.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні