Категорія
Новини
Дата

Росія затвердила перелік «недружніх» держав

Країна-агресор Росія затвердила перелік іноземних держав і територій, які «вчиняють щодо Росії недружні дії», йдеться у повідомленні пресслужби уряду РФ.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Громадяни РФ та російські компанії, що мають валютні зобовʼязання перед зарубіжними кредиторами з цього переліку, можуть розплачуватися за ними у рублях, сказано у повідомленні.
  • У переліку: Австралія, Албанія, Андорра, Велика Британія (включаючи острів Джерсі та підконтрольні заморські території – острів Ангілья, Британські Віргінські острови, Гібралтар), країни ЄС, Ісландія, Канада, Ліхтенштейн, Мікронезія, Монако, Нова Зеландія, Нора, Сан-Марино, Північна Македонія, Сингапур, США, Тайвань, Україна, Чорногорія, Швейцарія та Японія.

Контекст

2 березня спеціальна сесія Генеральної Асамблеї ООН засудила неспровоковане вторгнення Росії в Україну. За резолюцію, яка прямо вимагає від Росії негайно припинити війну та вивести всі свої війська з території України, проголосувала 141 країна. Читайте також: 70% світової економіки проголосувало за вивід російських військ. Проти, крім Росії, – 0,1%.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні