Росія заявила про обстріл Чонгарського мосту на межі з Кримом (фото, відео)
Категорія
Новини
Дата

Росія заявила про обстріл Чонгарського мосту на межі з Кримом (фото, відео)

Чонгарський міст на кордоні Криму та Херсонської області в ніч на 22 червня потрапив під обстріл, повідомив колаборант і так званий голова окупаційної адміністрації Херсонської області Володимир Сальдо. За його словами, міст атакувала Україна за допомогою британських ракет Storm Shadow.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • За словами колаборанта, на мостах пошкоджено дорожнє покриття, жертв немає.
Росія заявила про обстріл Чонгарського мосту на межі з Кримом (фото, відео) /Фото 1
Росія заявила про обстріл Чонгарського мосту на межі з Кримом (фото, відео) /Фото 2
Росія заявила про обстріл Чонгарського мосту на межі з Кримом (фото, відео) /Фото 3
Попередній слайд
Наступний слайд
  • Окупанти тимчасово організували рух автотранспорту резервним маршрутом, проїзд машин планують відновити найближчим часом.

  • Так званий очільник Криму Сергій Аксьонов підтвердив, що про можливість руху мостом стане відомо пізніше. «Наразі вибухотехніки проводять експертизу для оцінки типу боєприпасу. Профільні служби розпочали обстеження дорожнього полотна», – написав він.
  • Також росЗМІ повідомляють, що під обстріл потрапив і міст через Сиваш.

Контекст

Вночі Росія завдала чергового ракетного та авіаційного удару іранськими ударними БпЛА Shahed по Україні. Протягом минулої доби окупанти завдали ракетного та 44 авіаційних удари, зокрема було застосовано 6 «шахедів». Усі «шахеди» знищено захисниками. Також ворог здійснив 47 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на трьох напрямках: Мелітопольському, Бердянському та Лиманському, повідомляє Генштаб. Росія надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом доби відбулось понад 40 бойових зіткнень.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні