Категорія
Новини
Дата

Сервіс доставки продуктів LOKO запрацює у трьох нових районах Києва

Сервіс доставки продуктів та готових страв LOKO, створений у партнерстві з «Сільпо», розширює географію роботи, йдеться у пресрелізі Fozzy Group. До кінця вересня мешканці Голосіївського, Шевченківського та Дніпровського районів Києва зможуть спробувати LOKO, а до кінця року сервіс планує охопити більшу частину столиці.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

- Абсолютним лідером з замовлень у літні місяці та перший місяць осені були банани. Також значний попит мають яйця, чіпси, молоко, сир моцарела та пиво.

- Кількість ресторанів-партнерів, з якими співпрацює сервіс та з яких можна замовити доставку, перевищує 70. Найчастіше у комбінованих замовленнях з ресторану та магазину зустрічаються піца та віскі, а також бургери й інший алкоголь. Сервіс доставляє охолоджені кавуни та напої, випікає власний хліб та працює до 21:30.

- LOKO пропонує близько 1500 найбільш популярних серед гостей товарів з «Сільпо», а також безліч ресторанних страв. 

- Перелік ресторанів відрізняється залежно від району. Тобто це доставка з найбільш популярних закладів у радіусі 2-3 км від вашого місця замовлення. 

Контекст 

Сервіс LOKO стартував 20 червня в районах Позняків, Березняків і частини Осокорків, а у серпні – на Печерську. 

За перші місяці роботи сервіс вийшов на наступні показники: замовлення продуктів із «Сільпо» кур’єри LOKO доставляють у середньому за 19 хв.; страви з ресторану везуть трохи довше – 39 хв. (оскільки потрібно більше часу на приготування).

Кожен другий гість LOKO (48% від всіх) робить повторні замовлення у додатку, зазначають у компанії.  

Із падінням українського Rocket фігури на дошці ринку доставки змінилися. Glovo заявляє, що має 80% ринку. Основний конкурент – власні доставки ресторанів і Bolt Food.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні