Категорія
Новини
Дата

Склади компанії «Нібулон» на Одещині постраждали внаслідок російської атаки ударними дронами

У ніч на 23 серпня росіяни атакували дронами-камікадзе «Бессарабську» філію компанії «Нібулон», є незначні пошкодження складських приміщень. Про це Forbes повідомили в пресслужбі компанії.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Завдяки заходам безпеки, запровадженим на підприємстві, люди не постраждали, заявили в пресслужбі «Нібулон». Усі співробітники філії мали змогу переховуватися в бомбосховищах.
  • Підприємство працює в штатному режимі. Робочі процеси поновлено й відбуваються повною мірою, йдеться в повідомленні.

Контекст

У ніч на середу упродовж трьох годин Росія атакувала ударними безпілотниками Одеську область, повідомив очільник ОВА Олег Кіпер. За його словами, ціллю РФ була цивільна інфраструктура регіону.

Склади компанії «Нібулон» на Одещині постраждали внаслідок російської атаки ударними дронами /Фото 1

За даними пресслужби Сил оборони Півдня, захисники знищили девʼять дронів типу Shahed-136/131.

Повідомлялося, що у результаті атаки на Подунавʼя є влучання по виробничо-перевантажувальних комплексах, де спалахнула пожежа, загальною площею 700 кв. м. Також пошкоджено зерносховища.

Пресслужба Повітряних сил ЗСУ повідомила, що загалом вночі РФ випустила по Україні до 20 ударних дронів з району Приморсько-Ахтарська (РФ), Чауда (АР Крим), ППО знищила 11 ворожих безпілотників, дев’ять у Одеській та два – в межах Запорізької області.

Після виходу з угоди Росія неодноразово бомбила українські порти та зернові склади. За даними віцепремʼєр-міністра з відновлення Олександра Кубракова, лише за дев’ять днів липня внаслідок атак РФ було пошкоджено та частково знищено 26 об’єктів портової інфраструктури та пʼять цивільних суден.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні