Категорія
Новини
Дата

Співвласник «Галі Балуваної» запускає мережу закладів швидкого харчування Gabar

Gabar

Gabar

Про це в інтервʼю ВолиньPost повідомив співзасновник «Галі Балуваної» і MultiСook Володимир Матвійчук. У коментарі Forbes він уточнив, що мова йде про двоповерховий гастрономічний бар, з якого після тестового періоду у травні–червні, створять нову франшизу.

Ключові факти

  • За словами Матвійчука, гастробар Gabar почне роботу у травні в Луцьку. Площа двоповерхового закладу становить 170 кв. м. У просторі планують реалізувати три напрямки – кавʼярню, кафе і фастфуд.
  • «На першому поверсі буде кухня для швидкої видачі замовлень, на другому – столики на 30 місць з барною стійкою», – розповів співзасновник «Галі Балуваної» і MultiСook Володимир Матвійчук.
  • Меню Gabar налічуватиме понад 100 страв різних кухонь світу. Зокрема, комплексні другі страви з гарніром і м’ясом, салати, супи, бургери та десерти. Мета закладу – видавати замовлення за 5-7 хвилин. Яким чином цього досягатимуть, Матвійчук відмовився розповідати. Запевняє, що змінить ринок харчування в Україні.
  • Для розвитку компанія планує використовувати модель франчайзингу. У планах також залучати заклади, які не можуть вийти у прибутковість і будуть готові провести ребрендинг у Gabar.
  • «Коли ми запускали Multy Cook, нам казали – попрацюйте хоча б рік, а тоді будуйте плани, – каже Матвійчук. – Але за один рік до нас приєдналося 72 партнери, які відкрили 145 магазинів у різних куточках світу».
  • Наразі до Матвійчука звернулися представники двох готелів, які планують перебудувати свої кухні під Gabar.
  • Директором проекту Gabar виступає Наталя Паронова, бренд-шефом ресторанних страв – Юрій Хазіпов.
Брендування нового проєкту Матвійчука Gabar

Брендування нового проєкту Матвійчука Gabar

Брендування нового проєкту Матвійчука Gabar

Брендування нового проєкту Матвійчука Gabar

Бренд-шеф Юрій Хазіпов та власник Gabar Володимир Матвійчук

Бренд-шеф Юрій Хазіпов та власник Gabar Володимир Матвійчук

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Володимир Матвійчук почав бізнес у 2018 році з відкриття невеликого магазину «Галя Балувана» в Луцьку, вклавши в цей бізнес близько €30 000, розповідав RAU підприємець.

Луцька франшиза «Галя Балувана» за пʼять років виросла з одного магазину до майже 836 точок продажу в Україні та 140 – під брендом MultiСook за кордоном. Середня площа магазинів із виробництвом – 80-100 кв. м.

У 2022-му Матвійчук припинив продаж франшиз «Галі Балуваної» в Україні. Відтоді фокус – лише на експансії. На експорт підприємець пропонує франшизу майстерні та магазину заморожених напівфабрикатів. 

Фінансові показники власного бізнесу засновники «Галі Балуваної» не розкривають. За офіційною звітністю в YouСontrol, виторг «Готуємо по‐домашньому» у 2022 році становив 18,5 млн грн. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні