Категорія
Новини
Дата

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

1 хв читання

Концепт MultiBar /Співвласник «Галі Балуваної» Володимир Матвійчук

Концепт MultiBar Фото Співвласник «Галі Балуваної» Володимир Матвійчук

Перший магазин заморожених страв Multicook з фастфудом MultiBar почав роботу у Лос-Анджелесі. Про це повідомив Forbes Ukraine співвласник компанії Володимир Матвійчук.

Купуйте річну передплату на шість журналів Forbes Ukraine за ціною чотирьох номерів. Якщо ви цінуєте якість, глибину та силу реального досвіду, ця передплата саме для вас.

Ключові факти

  • Меню фастфуду MultiBar – зокрема, супи, український борщ, салати і напої. Виручка закладу на 50% складається з продажів з Multicook, ще 50% – з продажів MultiBar, каже Матвійчук. За його словами, українці у закладі беруть здебільшого заморожені страви, а американці – куштують фастфуд.
  • Площа закладу – 120 кв.м. Суму вкладених інвестицій партнер-франчайзі і Матвійчук не розголошують. 
  • Надалі всі Multicook відкриватимуться у форматі з MultiBar, каже Матвійчук. До кінця 2025 року він планує відкрити 150 таких закладів за кордоном. 
Співвласник «Галі Балуваної» Володимир Матвійчук

Співвласник «Галі Балуваної» Володимир Матвійчук

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі /Фото 1
Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі /Фото 2
Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Володимир Матвійчук почав бізнес у 2018 році з відкриття невеликого магазину «Галя Балувана» в Луцьку, вклавши в цей бізнес близько €30 000, розповідав RAU підприємець.

Компанія працює за франчайзингом в Україні під вивіскою «Галя Балувана» та за кордоном як MultiСook. У 2022-му Матвійчук припинив продаж франшиз «Галі Балуваної» в Україні. Відтоді фокус лише на експансії. На експорт підприємець пропонує франшизу майстерні та магазину заморожених напівфабрикатів. 

У січні 2024 року партнер-франчайзі мережі відкрив перший Multicook у США. Заклад розташувався у Філадельфії з площею 110 кв.м. Для американського ринку паушальний внесок франшизи становить €5000, роялті – €100.

У квітні 2024 року Матвійчук запустив мережу гастробарів Gabar. Перший відкрився у Луцьку. Його площа – 170 кв.м. У просторі планували реалізувати три напрямки – кавʼярню, кафе і фастфуд.

«На першому поверсі буде кухня для швидкої видачі замовлень, на другому – столики на 30 місць з барною стійкою», – казав Матвійчук. Меню Gabar налічує понад 100 страв різних кухонь світу. Зокрема, комплексні другі страви з гарніром і м’ясом, салати, супи, бургери та десерти. Мета закладу – видавати замовлення за 5-7 хвилин. 

Загалом у компанії понад 830 магазинів. З них за кордоном працює понад 80 точок у 15 країнах. Найбільше – у Польщі: майже 50 магазинів, писав Forbes Ukraine у 2024 році.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
Четвертий випуск 2025 року вже у передпродажу

Замовляйте з безкоштовною доставкою по Україні