Категорія
Новини
Дата

Співзасновники «Галі Балуваної» запустили Wesoła Pani в Латвії

Співзасновники мережі магазинів напівфабрикатів «Галя Балувана» Алла й Олександр Теліги відкрили першу торговельну точку Wesoła Pani в Ризі, повідомляє пресслужба. Латвія стала третьою країною, де працює франшиза.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Перший магазин партнера-франчайзі Wesoła Pani в квітні відкрився в Ризі.
  • Латвія стала третьою країною після Польщі та Нідерландів, де працює франшиза Wesoła Pani. Згідно з повідомленням, до роботи в закордонній мережі залучають переважно українців.
Співзасновники «Галі Балуваної» запустили Wesoła Pani в Латвії /Фото 1

Фото: пресслужба компанії

Співзасновники «Галі Балуваної» запустили Wesoła Pani в Латвії /Фото 2

Фото: пресслужба компанії

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

З 2023 року «Галя Балувана» припинила доєднувати нових франчайзі до української мережі. Натомість кожен зі співзасновників розвиває власні проєкти. У подружжя Теліг це Wesoła Pani, до запуску готуються ще декілька.

Мережа Wesoła Pani працює з 2021 року. Продажами та запуском точок у країнах ЄС керують донька подружжя Діана Теліга та її чоловік Владислав Азовський.

Мережа налічує 126 франчайзингових точок у Польщі, Нідерландах і Латвії. Команда має плани і на інші країни, ще в декількох укладено договори, партнери-франчайзі готуються до запуску.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні