Категорія
Новини
Дата

Старший син Бернара Арно очолив Christian Dior

1 хв читання

Антуан Арно, старший син голови правління LVMH Бернара Арно, призначений виконавчим директором сімейної холдингової компанії Christian Dior, пише Reuters.

Ключові факти

  • Цей крок підвищує авторитет одного з п’яти дітей Бернара Арно – усі вони обіймають керівні посади в LVMH, групі, що стоїть за будинками моди Louis Vuitton і Christian Dior, а також десятками інших брендів, зазначає агентство.
  • 45-річний Антуан Арно контролює комунікаційні та екологічні проблеми групи, намагаючись зміцнити її репутацію. Арно, який одружений з російською супермоделлю Наталією Водяновою, часто виходить на сцену для презентацій екологічних зусиль групи та проводить публічні екскурсії майстернями й фабриками.
  • Протягом останніх десяти років він був виконавчим директором елітного лейбла Berluti, відомого взуттям зі шліфованої шкіри вартістю понад $2000, а також головою італійського лейбла Loro Piana.

Контекст

Christian Dior володіє 41% акціонерного капіталу LVMH та 56% голосуючих акцій у компанії. Більшість акцій Christian Dior належить родині Арно.

Бернар Арно – один із найбагатших людей світу: цього тижня він ненадовго посів перше місце у списку Forbes, випередивши Ілона Маска. 

У Бернара пʼятеро дітей, і всі вони обіймають керівні позиції в імперії LVMH: сестра Антуана Дельфіна входить до ради директорів Christian Dior і обіймає посаду віцепрезидента будинку моди Louis Vuitton, брат Александер працює на аналогічній позиції в ювелірному бренді Tiffany, Фредерік очолює компанію-виробника люксових годинників Tag Heuer, а молодший син Жан керує маркетингом та розробками нових продуктів у бізнесі з випуску наручного годинника під маркою Louis Vuitton.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні