Категорія
Новини
Дата

Старший син Бернара Арно очолив Christian Dior

Антуан Арно, старший син голови правління LVMH Бернара Арно, призначений виконавчим директором сімейної холдингової компанії Christian Dior, пише Reuters.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Цей крок підвищує авторитет одного з п’яти дітей Бернара Арно – усі вони обіймають керівні посади в LVMH, групі, що стоїть за будинками моди Louis Vuitton і Christian Dior, а також десятками інших брендів, зазначає агентство.
  • 45-річний Антуан Арно контролює комунікаційні та екологічні проблеми групи, намагаючись зміцнити її репутацію. Арно, який одружений з російською супермоделлю Наталією Водяновою, часто виходить на сцену для презентацій екологічних зусиль групи та проводить публічні екскурсії майстернями й фабриками.
  • Протягом останніх десяти років він був виконавчим директором елітного лейбла Berluti, відомого взуттям зі шліфованої шкіри вартістю понад $2000, а також головою італійського лейбла Loro Piana.

Контекст

Christian Dior володіє 41% акціонерного капіталу LVMH та 56% голосуючих акцій у компанії. Більшість акцій Christian Dior належить родині Арно.

Бернар Арно – один із найбагатших людей світу: цього тижня він ненадовго посів перше місце у списку Forbes, випередивши Ілона Маска. 

У Бернара пʼятеро дітей, і всі вони обіймають керівні позиції в імперії LVMH: сестра Антуана Дельфіна входить до ради директорів Christian Dior і обіймає посаду віцепрезидента будинку моди Louis Vuitton, брат Александер працює на аналогічній позиції в ювелірному бренді Tiffany, Фредерік очолює компанію-виробника люксових годинників Tag Heuer, а молодший син Жан керує маркетингом та розробками нових продуктів у бізнесі з випуску наручного годинника під маркою Louis Vuitton.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні