Категорія
Новини
Дата

Маркетплейс для психотерапевтів Rozmova отримає підтримку від Google. Стартап піднімає новий раунд за оцінкою $8 млн

1 хв читання

Маркетплейс для психотерапевтів Rozmova обрали серед стартапів, які отримають фінансування від Google for Startups Ukraine Support Fund, йдеться у релізі. Оцінка Rozmova у наступному раунді фінансування становитиме $8 млн, повідомили Forbes Ukraine засновники компанії.

⚡️Даруємо 40% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Ціна зі знижкою — 1079 грн/рік. Діє з промокодом JUNE до 30.06 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Сума фінансування від Google не розголошується, але кошти будуть спрямовані на розширення присутності стартапу на закордонних ринках і покращення сервісу за допомогою штучного інтелекту.
  • Загальна сума залучених інвестицій за увесь час існування Rozmova становить $500 000, повідомили Forbes Ukraine засновники стартапу.
  • У 2024 році Rozmova відкрила раунд на $800 0000, вже залучивши з них $300 000. Оцінка Rozmova у новому раунді – $8 млн.

Контекст

Rozmova (Clearly) – це платформа, яка поєднує психотерапевтів з клієнтами онлайн та офлайн. Продукт створений двома українцями – Дмитром Мараховським і Дмитром Коваленком і запущений за два тижні до початку повномасштабного вторгнення РФ у 2022 році.

Станом на червень на платформі працює 500 активних терапевтів у трьох країнах. На червень 2024 року користувачі платформи проводять 9000 сесій на місяць. У 2023 році виторг стартапу становив $2 млн, у 2024-му Rozmova очікує вийти на цей показник вже наприкінці червня. 

Google for Startups Ukraine Support Fund уже надав гранти 58 українським стартапам на загальну суму $5 млн. Також стартапи отримали технічну та менторську підтримку для розвитку бізнесу, що значно сприяло відновленню економіки. У травні 2024-го Google за сприяння Мінцифри розпочала приймати заявки на другий етап Фонду підтримки Google для стартапів в Україні обсягом $10 млн.

Українські компанії зможуть отримати до $100 000 для ведення бізнесу. Окрім фінансування, стартапи можуть отримати додаткові $350 000 у вигляді кредитів Google Cloud. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні