Категорія
Новини
Дата

Сторінка України стала однією з найпопулярніших офіційних сторінок країн світу в Instagram

У 2022 році сторінка Ukraine.ua увійшла до п’ятірки найбільш популярних офіційних сторінок країн світу в Instagram і набрала понад мільйон підписників. Про це повідомили у Міністерстві закордонних справ.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Охоплення цифрової екосистеми Ukraine.ua, яка об’єднує офіційний сайт України та сторінки держави в соціальних мережах, перевищило мільярд користувачів. Найбільша аудиторія наразі на сторінці України в Instagram.
  • Іnstagram-сторінка України увійшла до п’ятірки найпопулярніших офіційних акаунтів країн у цій соціальній мережі, поступившись профілям Австралії, Туреччини, Канади та Нової Зеландії.
  • У 2022 році постійна аудиторія каналів Ukraine.ua – офіційного сайту, Facebook, Instagram, Spotify, LinkedIn, TikTok, Twitter та Youtube – зросла в понад 10 разів. 
  • Відео у акаунті України в TikTok набрали понад 90 млн переглядів. На офіційну платформу про війну Росії проти України war.ukraine.ua заходили майже 6 млн разів. Із контентом на сторінці України в Facebook взаємодіяли понад 10 млн разів.
  • «Сьогодні ми не чуємо традиційних у попередні роки нарікань, нібито Україна програє інформаційну війну. Натомість світ визнає успішну комунікацію нашої держави під час повномасштабного вторгнення», – зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
Сторінка України стала однією з найпопулярніших офіційних сторінок країн світу в Instagram /Фото 1
Сторінка України стала однією з найпопулярніших офіційних сторінок країн світу в Instagram /Фото 2
Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Офіційну сторінку України в Instagram запустило Міністерство закордонних справ України та Український інститут. Нині МЗС розвиває її спільно з громадською організацією BRAND UKRAINE.

Сторінка Ukraine.ua – англомовна. Її створили, аби просувати позитивний імідж України серед іноземної аудиторії та боротись із російською пропагандою. На Ukraine.ua в Instagram йдеться про події в Україні, культурні зокрема, інновації, можливості, Україну та українців.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні