Категорія
Новини
Дата

Стрімінговий сервіс від Amazon закриває усі білоруські підписки

Вже відзавтра, 25 січня, стрімінговий сервіс Prime Video від Amazon закриває всі білоруські підписки, пише російський «Интерфакс». Сервіс розсилає відповідні листи користувачам, які вказали Білорусь як країну перебування під час реєстрації.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Prime Video скасує раніше зупинені підписки з 25 січня 2023 року. У результаті ви не зможете продовжувати стримінг контенту Prime Video», — йдеться в листах.
  • В Amazon також уточнюють, що будуть скасовані підписки користувачів, які оформляли їх на території Білорусі, але зараз за кордоном, їм пропонується заново зареєструватись з нової країни перебування.

Контекст

На території України стримінговий сервіс Amazon Prime Video доступний з 2016 року. Він не має україномовного інтерфейсу та донедавна зовсім не мав фільмів чи серіалів, дубльованих українською. Тому досі сервіс орієнтується на англомовну аудиторію. Втім, на Amazon Prime Video є кілька десятків українських фільмів. Місячна підписка на стримінговий сервіс обійдеться у $5,99.

Нещодавно Amazon Prime Video вперше продублював серіал українською, йдеться про перший і третій сезони серіалу «Джек Раян».

Amazon працює над автономним додатком для перегляду спортивного контенту. Крок повʼязаний з тим, що генеральний директор Енді Джессі подвоює стрімінгові амбіції компанії. Джессі нещодавно виділив права на потокову трансляцію спортивних трансляцій як напрямок, на який компанія, ймовірно, продовжить витрачатись, навіть незважаючи на те, що Amazon нарощує свої зусилля щодо скорочення витрат в інших сферах свого бізнесу. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні