Категорія
Новини
Дата

Amazon планує випустити окремий додаток для спортивного контенту – The Information

Amazon працює над автономним додатком для перегляду спортивного контенту, повідомило The Information джерело. Крок повʼязаний з тим, що генеральний директор Енді Джессі подвоює стрімінгові амбіції компанії.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Джессі нещодавно виділив права на потокову трансляцію спортивних трансляцій як напрямок, на який компанія, ймовірно, продовжить витрачатись, навіть незважаючи на те, що Amazon нарощує свої зусилля щодо скорочення витрат в інших сферах свого бізнесу. 
  • План щодо окремої програми передбачає, що Amazon працюватиме над новими способами отримання доходу з угод, які він підписав для прямих трансляцій спортивних подій, які досі були включені в стандартне членство Prime.
  • Наразі неясно, коли Amazon випустить спортивний додаток.

Контекст

15 листопада NYT повідомила, що Amazon скоротить 10 000 працівників, що становить близько 3% корпоративного та 1% глобального штату. 

Зміни торкнуться зокрема департаментів рекрутингу, організації пристроїв, голосового помічника Alexa. Заплановане скорочення Amazon під час сезону святкових покупок – коли компанія зазвичай цінує стабільність – показує, як швидко погіршення світової економіки тисне на неї. З квітня по вересень компанія припинила співпрацю з 80 000 фахівцями, у жовтні – відкликала 10 000 вакансій та заморозила найм на наступні кілька місяців.

Скорочення персоналу в Amazon продовжаться до початку 2023 року. Водночас Amazon планує збільшити штат хмарного підрозділу в 2023 році і продовжувати будівництво центрів обробки даних.

Amazon Prime Video вперше продублював серіал українською, йдеться про перший і третій сезони серіалу «Джек Раян». Стримінговий сервіс Amazon Prime Video доступний на території України з 2016 року. Він не має україномовного інтерфейсу та донедавна зовсім не мав фільмів чи серіалів, дубльованих українською. Тому досі сервіс орієнтується на англомовну аудиторію. Втім, на Amazon Prime Video є кілька десятків українських фільмів. Місячна підписка на стримінговий сервіс обійдеться у $5,99.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні