Категорія
Новини
Дата

Третя штурмова і «Азов» очолили список найпопулярніших каналів бригад у Telegram 

1 хв читання

Третя штурмова і «Азов» очолили список найпопулярніших каналів бригад у Telegram /офіційний постер

Третя штурмова і «Азов» очолили список найпопулярніших каналів бригад у Telegram Фото офіційний постер

Третя окрема штурмова бригада ЗСУ та 12-та бригада спеціального призначення «Азов» очолили список найпопулярніших каналів бригад у Telegram. Про це повідомляє DeepState.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Ключові факти

  • Платформа DeepState сформувала списки найбільших Telegram-каналів бригад та підрозділів. У топі переліку бригад – канал Третьої окремої штурмової бригади ЗСУ із 301 000 підписників, свідчать дані платформи. На другому місці 12-та бригада спеціального призначення «Азов» із 284 200 підписників. 
  • Також серед лідерів списку – 47-ма окрема механізована бригада «Маґура» та 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців. У них 44 100 та 31 200 підписників відповідно. У решти бригад – 10 000 та менше читачів у Telegram.
  • «[каналів] Підрозділів вкрай багато, величезна частина з них не є офіційною, а зібрати їх в єдиний список доволі важко», – йдеться у дописі DeepState. Автори інфографіки наводять дані по каналах п’яти підрозділів, троє з яких належать ГУР МО.
Найпопулярніші сторінки бригад у Telegram, DeepState

Найпопулярніші сторінки бригад у Telegram, DeepState

  • Серед підрозділів найбільше підписників у 414-го окремого полку ударних безпілотних авіаційних систем – підрозділу в складі Морської піхоти ЗСУ на основі ротно-тактичної групи «Птахи Мадяра». У нього 347 000 підписників. На другому місці – легіон ЗСУ «Свобода Росії», за яким стежить 210 600 читачів.  
  • «Медійність бригад та підрозділів впливає на їхній патронаж та підтримку від населення у вигляді донатів, – пишуть DeepState. – Крім того, це і про бажання рекрутів йти в той чи інший підрозділ Сил Оборони».

Контекст 

Раніше Forbes писав про військових із найбільш прокачаними соцмережами. Серед них – військовий Валерій Маркус, журналісти Анатолій Штефан та Майкл Щур, музикант Коля Сєрга, журналіст та письменник Павло Вишебаба.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд