Категорія
Новини
Дата

У Польщі знайшли мертвим бізнесмена із списку Forbes Єжи Кшановського

1 хв читання

Польського бізнесмена Єжи Кшановського знайшли мертвим у полі неподалік від його дому в Кросценку Вижньому на Підкарпатті. У відділенні поліції міста Кросно повідомили, що тіло 54-річного бізнесмена виявили в ніч на 7 червня, передає «Польське Радіо».

Єжи Кшановський. Фото: «Польське Радіо».

Єжи Кшановський. Фото: «Польське Радіо».

Деталі

  • Співзасновник однієї із найбільших в Європі компаній з виробництва офісних меблів Nowy Styl перебував у розшуку з 6 червня.
  • Кшановський вийшов на прогулянку і не повернуся, родичі звернулися в поліцію. Його шукали співробітники поліції, пожежники та рятувальники за допомогою собак та дрона з тепловізором. Пошуки закінчилися о першій годині ночі, коли рятувальники виявили тіло чоловіка.
  • Причини та обставини трагедії невідомі. Прокурор ухвалив рішення направити тіло на розтин.

Контекст

Єжи Кшановський та його брат Адам заснували меблеву компанію Nowy Styl 1992 року. Вони почали з невеликої фабрики, на якій працювало всього сім осіб. Протягом багатьох років Єжи й Адам Кшановські входили до списку 100 найбагатших поляків за версією Forbes. 2021 року статки братів оцінювались у понад 1,2 млрд злотих (€283,2 млн), що забезпечило їм 57-ме місце у рейтингу.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні