Категорія
Новини
Дата

У Росії пролунав вибух на оптико-механічному заводі (фото, відео)

На Загорському оптико-механічному заводі у Московській області прогримів вибух, оголошено евакуацію з усіх будівель і цехів, зокрема орендованих, повідомила місцева влада. За даними російського МНС, під час вибуху в Сергієвому Посаді постраждали майже 40 осіб.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Російські телеграм-канали повідомляють, що вибухнув склад із піротехнікою на території заводу.
  • В екстрених службах заявили, що, за попередніми даними, вибух стався не через удар безпілотника, про який повідомляли у телеграм-каналах.
  • Губернатор Московської області Андрій Воробйов повідомив про «надзвичайну ситуацію в Сергієвому Посаді» і пообіцяв прибути на місце події.
  • Від вибухової хвилі в кількох будинках у різних районах міста вибило шибки.
  • У Росії відкрили кримінальну справу після вибуху в Сергієвому Посаді за статтею про порушення вимог промислової безпеки.
  • Новина оновлюється…

Контекст

17 червня стало відомо про нові вибухи й пошкодження на Кримському мосту. Російські ЗМІ також заявили про найбільшу атаку українських безпілотників по півострову. А невдовзі росіянам довелося перекривати трасу Таврида через потужні вибухи на російському полігоні.

4 серпня Міноборони РФ повідомило про нічну атаку на військово-морську базу Новоросійська. У РФ стверджували, що атаку здійснили ЗСУ за допомогою двох морських безекіпажних катерів. Після атаки рух суден у порту Новоросійська заблоковано.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні