Категорія
Новини
Дата

У Росії пролунав вибух на оптико-механічному заводі (фото, відео)

1 хв читання

На Загорському оптико-механічному заводі у Московській області прогримів вибух, оголошено евакуацію з усіх будівель і цехів, зокрема орендованих, повідомила місцева влада. За даними російського МНС, під час вибуху в Сергієвому Посаді постраждали майже 40 осіб.

Ключові факти

  • Російські телеграм-канали повідомляють, що вибухнув склад із піротехнікою на території заводу.
  • В екстрених службах заявили, що, за попередніми даними, вибух стався не через удар безпілотника, про який повідомляли у телеграм-каналах.
  • Губернатор Московської області Андрій Воробйов повідомив про «надзвичайну ситуацію в Сергієвому Посаді» і пообіцяв прибути на місце події.
  • Від вибухової хвилі в кількох будинках у різних районах міста вибило шибки.
  • У Росії відкрили кримінальну справу після вибуху в Сергієвому Посаді за статтею про порушення вимог промислової безпеки.
  • Новина оновлюється…

Контекст

17 червня стало відомо про нові вибухи й пошкодження на Кримському мосту. Російські ЗМІ також заявили про найбільшу атаку українських безпілотників по півострову. А невдовзі росіянам довелося перекривати трасу Таврида через потужні вибухи на російському полігоні.

4 серпня Міноборони РФ повідомило про нічну атаку на військово-морську базу Новоросійська. У РФ стверджували, що атаку здійснили ЗСУ за допомогою двох морських безекіпажних катерів. Після атаки рух суден у порту Новоросійська заблоковано.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні