Категорія
Новини
Дата

Uber повертається до Харкова вперше з початку війни

Uber відновлює роботу сервісу в Харкові з 27 вересня, йдеться у повідомленні компанії. Сервіс таксі повернувся до цього міста вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти 

  • У Харкові Uber пропонує знижку 50% на всі поїздки протягом першого місяця. Крім цього, компанія не братиме комісію за обслуговування, тож 100% вартості поїздок надходитиме місцевим водіям. 
  • Також Uber надає місту 5000 промокодів на безоплатні поїздки для працівників підприємств критичної інфраструктури. Ці поїздки розподілять для підтримки роботи працівників критичної інфраструктури, державних установ, волонтерів та неурядових організацій. 
  • «Ми віримо, що нещодавні досягнення у Харківській області стимулюватимуть все більше бізнесів і громадян повертатися у місто, щоб відновити його життя та економіку якомога швидше», – коментує Марчін Мочирог, регіональний генеральний менеджер Uber у Центральній та Східній Європі.

Контекст

Наразі Uber продовжує працювати у 18 містах України, таких як Київ, Львів, Одеса, Вінниця, Дніпро, Біла Церква, Тернопіль, Івано-Франківськ, Житомир, Чернівці, Хмельницький, Луцьк, Рівне, Кременчук, Черкаси, Кропивницький, Ужгород та Харків.

Протягом останніх семи місяців Uber підтримує Україну. Зокрема, компанія допомагає з безоплатними поїздками для переселенців, медичних працівників, донорів крові, органів місцевої влади та громадських організацій по всій Україні. 

Uber також залучив свою глобальну платформу, щоб зібрати додаткові $5 млн з пожертв користувачів і власних коштів компанії на гуманітарну допомогу Україні. У Європі кожен може пожертвувати гроші на підтримку України, використовуючи опцію Uber4Ukraine у застосунку.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні