Категорія
Новини
Дата

Україна закликала ЄС повністю заблокувати транспортне сполучення з РФ та Білоруссю

Міністерство інфраструктури направило офіційне звернення до Єврокомісії з пропозиціями посилити економічний тиск на РФ та Білорусь. Йдеться про повне блокування наземного та морського транспортного сполучення.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Російський бізнес знаходить обхідні шляхи та продовжує здійснювати операції в інших країнах. Наявні санкції повністю не досягають своєї мети, йдеться у повідомленні. 
  • Мінінфраструктури пропонує ЄС: повністю заблокувати наземне та морське транспортне сполучення з РФ та Білоруссю; заблокувати можливість перевезення вантажів і людей до РФ та Білорусі через територію ЄС і через його кордони; заборонити надання митних послуг щодо товарів, що доставляються до РФ та Білорусі.
  • Вказані заходи необхідні для зупинки постачання до країни-агресора товарів подвійного призначення, що можуть використовуватися для військових потреб, заявляють в міністерстві.

Контекст

Раніше Мінінфраструктури закликало ЄС закрити всі порти для російських та пов’язаних з нею компаній, а також закрити доступ до автомобільної мережі для російських та білоруських перевізників.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні