Категорія
Новини
Дата

Українська режисерка Таня Муіньо зняла новий кліп для англійського співака Гаррі Стайлза (відео)

1 хв читання

Українська режисерка й кліпмейкерка Таня Муіньо зняла новий кліп для англійського співака Гаррі Стайлза. Це не перша робота українки для світових зірок.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • У новій відеороботі українки на пісню «Daylight», яку їй допоміг створити оператор Микита Кузьменко, співак перетворюється на арлекіна. У кліпі присутні жонглювання, ходіння по канату, польоти, їзда на чудернацькому велосипеді та інші атрибути циркового життя.
  • Муіньо в своєму інстаграмі написала, що для Гаррі немає нічого неможливого. Режисерка подякувала артисту й своїй команді, яка зняла цей кліп усього за один день.
  • Сам артист опублікував в Instagram фото з Танею і написав в описі під відео: «Зроблено з любовʼю творчою командою з України».

Контекст

Раніше Муіньо і Кузьменко працювали зі Стайлзом над кліпом до хіта As It Was. Окрім нього Муіньо знімала кліпи для Cardi B, Lil Nas X, Кетті Перрі та інших. Наразі в Україні вона співпрацює лише з Монатіком. До цього режисерка працювала з Каменських, Мішель Андраде, групою «Время і Стекло» та іншими. Муіньо кілька разів була номінована на премію «Греммі».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд