Категорія
Новини
Дата

Українська режисерка Таня Муіньо зняла новий кліп для англійського співака Гаррі Стайлза (відео)

1 хв читання

Українська режисерка й кліпмейкерка Таня Муіньо зняла новий кліп для англійського співака Гаррі Стайлза. Це не перша робота українки для світових зірок.

Ключові факти

  • У новій відеороботі українки на пісню «Daylight», яку їй допоміг створити оператор Микита Кузьменко, співак перетворюється на арлекіна. У кліпі присутні жонглювання, ходіння по канату, польоти, їзда на чудернацькому велосипеді та інші атрибути циркового життя.
  • Муіньо в своєму інстаграмі написала, що для Гаррі немає нічого неможливого. Режисерка подякувала артисту й своїй команді, яка зняла цей кліп усього за один день.
  • Сам артист опублікував в Instagram фото з Танею і написав в описі під відео: «Зроблено з любовʼю творчою командою з України».

Контекст

Раніше Муіньо і Кузьменко працювали зі Стайлзом над кліпом до хіта As It Was. Окрім нього Муіньо знімала кліпи для Cardi B, Lil Nas X, Кетті Перрі та інших. Наразі в Україні вона співпрацює лише з Монатіком. До цього режисерка працювала з Каменських, Мішель Андраде, групою «Время і Стекло» та іншими. Муіньо кілька разів була номінована на премію «Греммі».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні