Категорія
Новини
Дата

«Укрнафта» залучила 4 млрд грн кредиту в українського банку. Гроші планує інвестувати у нову електрогенерацію 

1 хв читання

Державний банк UGB (Укргазбанк) надасть найбільшій нафтовій компанії країни «Укрнафті» 4 млрд грн кредиту для інвестицій у видобуток нафти і газу та нові газопоршневі електростанції, повідомила пресслужба нафтової компанії. 

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Деталі 

  • За рахунок залучених коштів планується фінансування програм буріння та інтенсифікації видобутку, будівництво сучасних газопоршневих станцій, цитує пресслужба слова директора «Укрнафти» Сергія Корецького.
  • Підтримуємо компанію, яка працює над збільшенням видобутку та розбудовою нових децентралізованих потужностей, зазначив Родіон Морозов, в.о. голови правління Укргазбанку.

Контекст 

Найбільша нафтовидобувна компанія України і оператор АЗС – «Укрнафта» – протягом трьох років планує інвестувати $1 млрд у будівництво електростанцій загальною потужністю 1 ГВт. Про це в інтервʼю Forbes раніше розповів гендиректор компанії Сергій Корецький.

В липні–серпні компанія оголосила низку тендерів на закупівлю газопоршневих електростанцій. 

Укргазбанк входить до п’ятірки найбільших банків України за обсягом активів. 94,94% акціонерного капіталу банку належить державі в особі Міністерства фінансів України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд