Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Укрнафта» навʼязує конкуренцію ОККО і ДТЕК. Найбільша нафтова компанія країни планує за три роки вкласти $1 млрд у газову генерацію. Що задумав СЕО компанії Корецький

4 хв читання

Сергій Корецький /Антон Забєльський для Forbes Ukraine

«Укрнафта» має стати мультиенергетичною компанією, щоб вижити. Фото Антон Забєльський для Forbes Ukraine

Націоналізована у Ігоря Коломойського найбільша нафтова компанія країни «Укрнафта» має амбітний план – побудувати за три роки понад 1000 МВт газової генерації вартістю $1 млрд. СЕО компанії Сергій Корецький розповів Forbes, як виникла ідея, що допомогло позбутися статусу токсичної компанії в очах ЄБРР, чим компенсувати дефіцит інженерів-енергетиків в Україні та чому «Укрнафта» невідворотно стане мультиенергетичною компанією. Бліц-інтервʼю.   

Команда Forbes відібрала 250 найбільш перспективних компаній. Хто потрапив у перелік NEXT 250? Дізнавайтесь у новому випуску Forbes Ukraine! Купуйте журнал вже зараз!

На українському енергетичному ринку стає тісно. У газову та відновлювальну генерацію інвестують «Нова пошта», «Вацак», Roshen, «Епіцентр»«Укрзалізниця».

Найбільший приватний енергохолдинг ДТЕК, який втратив до 90% своїх ТЕС внаслідок російських ударів, планує побудувати одразу декілька потужних вітрових електростанцій. Одна з них, Полтавська ВЕС, має стати найбільшою в Україні

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні