Категорія
Новини
Дата

Уряд призначив ще трьох заступників міністра оборони

Кабінет Міністрів призначив трьох заступників міністра оборони. Відповідні розпорядження ухвалено на засіданні 5 жовтня, повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук. Ще трьох заступників було призначено 27 вересня.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • До штату Міноборони увійшли Іван Гаврилюк, Станіслав Гайдер та Дмитро Кліменков.
  • Генерал-лейтенант Гаврилюк до призначення працював у Генштабі ЗСУ. 
  • Станіслав Гайдер був керівником цифрової трансформації Національного агентства з питань запобігання корупції.
  • Дмитро Кліменков обіймав посаду першого заступника голови Фонду держмайна України.

Контекст

6 вересня Рустем Умєров став новим міністром оборони України. Він замінив на цій посаді Олексія Резнікова, що керував Міноборони з осені 2021-го.

18 вересня уряд звільнив з посади заступників міністра оборони Володимира Гаврилова, Ростислава Замлинського, Ганну Маляр, Дениса Шарапова. З посади заступника міністра оборони з питань європейської інтеграції звільнено Андрія Шевченка, Віталія Дейнегу – з посади заступника міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Костянтина Ващенка звільнено з посади державного секретаря Міноборони. З-поміж заступників Резнікова свою посаду зберіг лише перший заступник Олександр Павлюк. 

27 вересня Кабмін ухвалив розпорядження про призначення трьох заступників міністра оборони: Юрія Джигира, Наталію Калмикову та Катерину Черногоренко – заступником міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні