Категорія
Новини
Дата

В Inditex продовжують стежити за ситуацією – власники бренду Zara відповіли ЗМІ на питання про повернення в Україну

Zara /Getty Images

власники бренду Zara відповіли ЗМІ на питання про повернення в Україну Фото Getty Images

В іспанській групі компаній Inditex, яка володіє магазинами Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho та Zara Home, відреагували на запит українських ЗМІ щодо можливості повернення на український ринок. Так, у відповіді компанії «Інформатору» сказано, що Inditex «продовжує уважно стежити за ситуацією».

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «У тому, що стосується ситуації з нашими командами та магазинами в Україні, то з моменту тимчасового призупинення нашої комерційної діяльності 24 лютого 2022 року Inditex продовжує уважно стежити за ситуацією», – йдеться у відповіді на інформаційний запит.
  • В Inditex поки не готові говорити про дати повернення в Україну. У іспанському рітейл-гіганті відповіли, що уважно стежать за безпековою ситуацією в Україні.
  • «Безпека наших співробітників залишається нашим пріоритетом. У цих рамках Inditex продовжує приділяти пріоритетну увагу плану підтримки своїх співробітників, підтримуючи оплату їхньої праці у повній відповідності з трудовим законодавством», – зазначили у Inditex.

Контекст

У квітні 2023 року стало відомо, що українська команда Inditex щомісяця обговорює з центральним офісом можливість повернення в Україну і чекає, коли їм нададуть можливість відкритися. Про це Forbes розповів голова Української ради торгових центрів (УРТЦ) Максим Гаврюшин, який спілкується з головним офісом Inditex.

Іспанський ритейл-гігант, якому належать популярні бренди Zara, Bershka, Stradivarius, P&B, Massimo Dutti, зупинив свою роботу в Україні з початком повномасштабної війни. Виторг українських магазинів мережі Inditex у довоєнному 2021 році становив 3,2 млрд грн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні