Категорія
Новини
Дата

Відмовив ветерану. ЛУН видалив оголошення про оренду квартири зі всіх платформ через дискримінацію з боку власника

Платформа ЛУН видалила оголошення про оренду квартири через те, що її власник відмовив військовому без ніг, повідомив співзасновник компанії Андрій Міма. Він наголосив, що компанія засуджує будь-яку дискримінацію. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Військовому без ніг власник відмовив у оренді квартири… Ми не можемо стояти осторонь такого», – написав він.
  • ЛУН вирішив перевірити квартиру, власник котрої відмовився здавати її ветерану, після цього оголошення про здачу квартири зі всіх платформ (Rieltor, Bird, Flatfy та ЛУН).
  • «Наша редакційна політика строго засуджує будь-яку можливість дискримінації. За відмову в здачі людям з інвалідністю, особливо ветеранам, ми будемо банити такі оголошення», – повідомив Міма.
  • Платформа закликала всіх, хто зіштовхнеться з подібним, залишати скарги, а рієлторів – проводити роботу з власниками і доносити неприпустимість такого відношення.

Контекст

Компанія ЛУН запустила свій перший продукт – агрегатор оголошень на вторинці – у 2008 році. У 2010-му запустили каталог житлових комплексів на стадії будівництва для інвестицій у первинку, який став флагманським продуктом компанії. У 2020 році ЛУН відокремили вторинку в окремий бренд Flatfy. Для пошуку довгострокової оренди в 2020 році створили застосунок Bird – агрегатор усіх наявних оголошень, що представлений у Києві, Львові та Лондоні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні